Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Rachel Higginson: Szerelem 5 lépésben

-25%
ÚJ
Rachel Higginson: Szerelem 5 lépésben
3 499 Ft
Akció: 2 624 Ft
Kezdete: 2018.12.11   A készlet erejéig!

Olvass bele--->

Tagadás - Harag - Alkudozás - Depresszió - Elfogadás

Ez a történet nem arról szól, hogyan szerettem bele valakibe.
Ez a történet arról szól, hogyan tanultam meg ismét élni, miután a szerelem elhagyott.

Elizabeth Carlson a poklok poklát járja - más szóval gyászol.

Nyolc évig volt Grady felesége, négy gyereket szült neki, ő élete szerelme, csakhogy a férfi meghalt. A prognózis kezdetektől fogva borzasztó volt, ám Liz sosem adta fel a reményt, hogy Grady meggyógyulhat. Hogyan is tehette volna, ha egyszer ő volt a mindene?

Fél évvel később igyekszik összeszedni széthullott életei darabkáit, és időben eljuttatni a gyerekeket az iskolába. Mindkettő lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Manapság mintha minden lehetetlen lenne.

Amikor Ben Tyler beköltözik a szomszédba, Liz bánatban és fájdalomban fuldoklik, a gyerekei lázadoznak, úgy érzi, sosem éri utol magát. Nincs ideje kíváncsi barátokra, nem vágyik kéretlen segítségre, ám Ben mindkettővel megajándékozza. És nem csak az udvaron meg a fűnyírásban akar segíteni. Ben többet akar Liztől. Sokkal többet, mint amennyit ő valaha is adni képes a történtek után.

Liz igyekszik feldolgozni a férje halálát, keresztülvergődi magát a gyász öt szakaszán, és rádöbben, hogy jóval többet képes adni, mint azt korábban gondolta. Új szerelem kél a szívében, miközben lehántja a bűntudat és a fájdalom kérgét, és rádöbben, hogy az élet sokkal fontosabb, mint a halál.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634574910
  Kiadó
  Könyvmolyképző Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  368
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  436 g/db