TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Hindu bölcsességek

Hindu bölcsességek
-30%
Hindu bölcsességek
Hindu bölcsességek
Bővebben
Raktáron :  9 db
2 600 Ft 
1 820 Ft
Kezdete: 2023.05.31   A készlet erejéig!
Részletek
Ez a lenyűgöző képeket és magvas gondolatokat tartalmazó exkluzív kötet szemet és lelket gyönyörködtető olvasmány, emellett remek lehetőség arra, hogy megajándékozzuk szeretteinket, barátainkat.
 
Részlet a műből:
O, Almighty, let everybody be happy. Let everybody be healthy. Let everyone behave like good human being and let there be no deprivation and unhappiness anywhere.
Ó, Mindenható, legyen mindenki boldog. Legyen mindenki egészséges. Viselkedjék mindenki jó emberhez méltón és szűnjön meg a nélkülözés meg a boldogtalanság szerte a világon.
(védikus ima)
 
He is the cause of each and everything; He is the quality and form of all the elements. He transforms all these elements into various forms and shapes and He alone rules and resides in all of them.
Ő minden dolog és létező oka; Ő ad minden elemnek minőséget és formát. Ő az egyedüli, aki uralkodik mindenen és az egyedüli, aki ott rejlik mindenben.
(Svétásvatara-upanisad 5/5)
 
Common be our thoughts and intentions; Common be the wishes of our hearts; Common be our action and achievements; So, may there be unity amongst us.
Legyen közös a gondolat és a szándék; közös a szív vágya; közös a cselekedet és a teljesítmény; hogy egység alakuljon ki közöttünk.
(Rig-Véda 10.151/4)
Adatok
Kiadó
Kossuth Kiadó
Kiadás éve
2018
Oldalszám
64
Kötés
keménytáblás
ISBN
9789630993975
Nyelv
magyar