TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Hasonmás

Hasonmás
-27%
Hasonmás
Hasonmás
Bővebben
Raktáron :  17 db
3 570 Ft 
2 603 Ft
Kezdete: 2023.04.01   A készlet erejéig!
Részletek
A tizenhat éves Rebecca Winter a tinédzserek felhőtlen életét éli: dolgozik egy gyorsétteremben, flörtöl a fiúkkal, csínytevésekben vesz részt a barátnőjével. Azonban hátborzongató dolgok kezdenek történni vele: véres foltok az ágyában, emlékezetkiesések, furcsa érzés, hogy valaki figyeli.
Majd egy napon Rebecca eltűnik.
Tizenegy évvel később a városban felbukkan egy fiatal nő, aki azt állítja magáról, hogy ő Rebecca. Az öröm mégsem felhőtlen. A lány szülei, bár kedvesek hozzá, zavartan viselkednek, a régi barátai gyanakodnak. A lány felbukkanását egyedül iker öccsei fogadják természetességgel, holott egy egész bűnlajstrom írható az ikerpár rovására. Sejtelmes és riasztó események kezdődnek az új Rebecca körül is, aki elhatározza, hogy kideríti az igazságot.
 
Anna Snoekstra Ausztráliában született 1988-ban. Kreatív írást és filmezést tanult a melbourne-i egyetemen. Kisfilmjei és videói bejárták a fél világot.
A Hasonmás első regénye.
 
 


Hazudnál azért, hogy megúszd a börtönt? És ha ezzel egy sokkal rosszabb helyzetbe sodrod magad? Egy hazugság, amivel jobbá akarod tenni az életed, hogyan hordozhat magával még több titkot, árulást, rettegést, szégyent? Bec és Rebecca története a pszichológiai és lélektani thriller zseniális ötvözete. A Hasonmás magával ragadó könyv, váratlan fordulatokkal, amelyekre biztosan nem számítasz.

 
Adatok
Kiadó
Tericum Kiadó Kft.
Szerző
Anna Snoekstra
Kiadás éve
2018
Oldalszám
264
Kötés
füles, kartonált
ISBN
9789634380337
Nyelv
magyar