TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Harry: Életút, veszteségek, szerelmek

Harry: Életút, veszteségek, szerelmek
-27%
Harry: Életút, veszteségek, szerelmek
Harry: Életút, veszteségek, szerelmek
Bővebben
Raktáron :  32 db
3 690 Ft 
2 690 Ft
Kezdete: 2023.03.29   A készlet erejéig!
Részletek
Mióta alig tizenkét évesen elveszítette édesanyját, Harry herceg mindannyiunk szíve csücske. Ezért is nyert bocsánatot az összes sokat taglalt ballépéséért – kezdve a barátja születésnapján viselt náci jelmezen, az éjszakai klubokban való lazításon át, egészen a Las Vegas-i közjátékig. Mára a herceg leszámolt múltja démonaival, kialakította szerepkörét a királyi családban, sőt, megtalálta jövendőbelijét. Szerelmük Meghan Markle amerikai színésznővel valóságos forgószélnek minősül a királyi családban, ám Harryről még soha nem sütött így a boldogság.
A windsori kastélyban 2018 májusában kötendő frigy révén Meghan az első színes bőrű, elvált asszony, aki beházasodik a királyi családba. Nem is különbözhetne jobban a kékvérű arisztokratáktól, akikkel a herceget korábban összeboronálták. Harry édesanyját, Diana hercegnét bizonyára felvillanyozná, hogy kisebbik fia túllép a királyi sablonokon, éppen úgy, ahogyan ő. Diana megmondta a fiainak, hogy szerelemből házasodjanak, és Harry követi a tanácsát. Ahogy a bátyja, Vilmos herceg, ő is közrendű feleséget választott: házassága remélhetőleg éppen olyan szerencsés lesz, mint Vilmosé. Történelem íródik a királyi házban, és mi közvetlen tanúi lehetünk.
„Akik tudni szeretnék, mi történik a paloták zárt kapui mögött, azoknak elég ezt az egy életrajzot elolvasni.” Piers Morgan
Adatok
Kiadó
Cartaphilus Könyvkiadó
Szerző
Katie Nicholl
Kiadás éve
2018
Oldalszám
256
Kötés
kartonált
ISBN
9789632666198
Nyelv
magyar