TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Hangulatfüggő

Hangulatfüggő
-27%
Hangulatfüggő
Hangulatfüggő
Bővebben
Raktáron :  14 db
12 990 Ft 
9 470 Ft
Kezdete: 2023.03.29   A készlet erejéig!
Részletek
A szerző első könyvében szokatlan, ám közérthető módon, érzelmi oldalról közelíti meg a desszertkészítés témakörét. A sütést egyfajta terápiaként definiálja, receptjeit pedig ennek megfelelően, hangulatok szerint rendszerezi. A könyvben szereplő 60 receptet a változatosság és sokszínűség jellemzi, melyek között találunk innovatív és modern süteményeket, tortákat, de szerephez jutnak a nagy klasszikusok, valamint az egészségtudatos desszertek is. A Török-Bognár Reni által megalkotott egyedülállóan izgalmas képi világ tökéletesen festi meg az egyes fejezetek mondanivalóját és teremt összhangot a tartalom és a hangulatok között. A Hangulatfüggő nem kizárólag a sütés szerelmeseihez szól, a modern és művészi köntös, amibe az alkotók bújtatták, lehetővé teszi, hogy bárki könnyen azonosulni tudjon vele, aki szereti a szépet és nyitott az újításokra.
 
Akik már szeretik:
Nos, sosem gondoltam volna, hogy valaha lázas igyekezettel próbálok mindent betartani, amit egy receptben olvasok. Az alapszabályokat tisztelve, az fontos munkafolyamatokat pontosan ismerve, de mindíg érzésre sütöttem mindent, húsz éven keresztül, napi rendszerességgel, mert fontos volt a szabadság:-)
Eddig. Először a sachert sütöttem meg a fiam születésnapjára; atyaég, soha de soha ilyen finomat sehol nem ettünk még. S jött a többi szépen sorban, tökéletesen működő receptek. A fotók...- csak ücsörögni egy kávé mellett és tervezgetni, olvasgatni, emlékeket felidézni; varázslatos.
Kis bűntudat van bennem, hogy a legszebb szakácskönyvem a legkoszosabb: az egyetlen amit arra használok amire való... — Zakar Kata, Kővirág
60 recept, ráadásul sütemények, ó, és hangulatok alapján csoportosítva, változatos és sokszínű, soha nem láttam ennél szebbet!!!
Viccen kívül nagyon szép lett, szeressétek! — Jókuti „Világevő" András
Horváth Alexandra: Hangulatfüggő c. könyve két dolog miatt is nagyon szimpatikus. Az egyik, hogy gasztronómiával foglalkozik, a másik pedig, hogy az ételekhez teljesen szokatlan oldalról közelít.
A recepteket nem alapanyagok, vagy szezonalitás szerint csoportosítja, hanem érzelmek, hangulatok szerint: pl. Lendület, Kimerülés, Töltődés, Pezsgés... Meg mondjuk elég jól is néz ki ???? — Czutor Zoltán – Belmondo
Megtaláltuk a tökéletes ajándékot! — Cosmopolitan
Adatok
Kiadó
Bonex Press Kft.
Szerző
Horváth Alexandra
Kiadás éve
2019
Oldalszám
276
Kötés
keménytáblás, cérnafűzött
ISBN
9786150032986
Nyelv
magyar