TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Gyönyör és fájdalom

Gyönyör és fájdalom
-30%
Gyönyör és fájdalom
Raktáron :  17 db
5 499 Ft 
3 849 Ft
Kezdete: 2023.06.08   A készlet erejéig!
Részletek

"Shen egy olyan utazásra visz, ami az oldalakhoz láncol." - Bibliophile Chloe

"Az elejétől berántott, és a kis csavarok tettek róla, hogy ki se akarjak szállni." - Kitty Kats Crazy About Books

Úgy tartják, az első szerelem gyakran az ártatlanság végét jelenti.

Ez a megállapítás nem is lehetne igazabb Everlynne Lawsonra, akinek a szerelemmel való első találkozása szívfájdalommal járt... és olyasvalamivel, ami látszólag mindenhová követi őt: halállal.

Egy óriási tragédiát követően Everlynne elveszít mindent, ami fontos számára: az álmait, a családját és a lelki társát, Joe-t.

A bűntudattól vezérelve úgy dönt, elvonul a világ elől a massachusettsi Salembe. Néhai énjének árnyékaként egyik napról a másikra él. Megtagad magától mindent, amitől boldog lehetne. Ám amikor a titokzatos és jóképű Dominic berobban az életébe, egyre nehezebb magányba burkolóznia. A férfi kalandvágyó, vidám, szereti az életet, és eltökélte, hogy megszerzi őt.

A lány már majdnem készen áll rá, hogy újra önmaga lehessen, amikor még egy férfi érkezik az életébe, és a múltbéli sebek ismét felszakadnak, ráadásul még fájdalmasabban, mint valaha. Őrjítő egyszerre két férfiba szerelmesnek lenni. Különösen úgy, hogy az egyikük gyűlöl.

Az Amazon, USA Today és Washington Post bestsellerszerző L. J. Shen regénye szenvedéllyel és izgalommal teli. Vajon mit választ Everlynne: a biztonságot vagy a fellángolást?

"A szíved a torkodban dobog majd." - The Book Boutique

Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
L. J. Shen
Kiadás éve
2023
Oldalszám
448
Kötés
puhatáblás
ISBN
9789635706280
Nyelv
magyar