TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Fall - Zuhanás - VIP 3.

Fall - Zuhanás - VIP 3.
-27%
Fall - Zuhanás - VIP 3.
Fall - Zuhanás - VIP 3.
Bővebben
Listaár :
4 499 HUF
További adatok
Raktáron :  3 db
4 499 Ft 
3 280 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Részletek
„Stella a kedvenc dalom, szeretném játszani újra meg újra." – Jax Blackwood
Az első találkozásom Jax Blackwooddal kissé furcsán alakult. Mentségemre szóljon, hogy nem is sejtettem, hogy vele hozott össze a sors. Ugyan ki gondolná, hogy egy legendás rocksztár maga jár vásárolni a boltba? De ami még fontosabb: hóvihar közelgett, ő pedig épp az utolsó doboz mentás-csokicseppes jégkrémet, a kedvenc édességemet készült elorozni.
És persze álmomban sem gondoltam volna, hogy ő lesz az új szomszédom.
Egy idegesítő szomszéd, aki rendszeresen nagy élvezettel figyelmeztet, hogy tartozom neki egy doboz jégkrémmel, de boldogan elfogad csókokat törlesztés gyanánt. Egy ellenállhatatlan szomszéd, aki nem hagy aludni, mert meztelenül – és milyen látványosan meztelenül! – gitározik a nappalijában.
Nyilván az lenne a megoldás, ha elkerülném. Csakhogy Jaxet egyáltalán nem könnyű levegőnek nézni – ahogy megnevettet, ahogy hasonlóan borongós tud lenni, mint én, és ahogy egyetlen pillantásától elolvadok, gyorsabban, mint a vaj a tűző napon.
Egyikünk sem hisz a szerelemben vagy az életre szóló kapcsolatokban, mégis egy szempillantás alatt egymásra kattanunk. De lehetnénk ennél többek is egymásnak. Bármi lehetséges lenne.
Csak bíznunk kellene, és merni belezuhanni.
A szerzőt a saját depressziója és szorongása ösztönözte a történet megírására, bízva benne, hogy ezzel is segíthet sorstársain. Valódi életigenlő történet.
Élvezd az utazást!

„A Kristen Callihan által alkotott karakterek szégyentelenül őszinték, lehetetlen nem kötődni hozzájuk." – THECRAZYWORLDOFABOOKLOVER

18 éves kortól ajánljuk!
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Kristen Callihan
Kiadás éve
2021
Oldalszám
584
Kötés
kartonált
ISBN
9789633994023
Nyelv
magyar