Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Django Wexler: Az Árnyéktrón - Árnyháborúk 2.

-25%
ÚJ
Django Wexler: Az Árnyéktrón - Árnyháborúk 2.
4 280 Ft
Akció: 3 210 Ft
Kezdete: 2018.12.11   A készlet erejéig!

Bárki szervezhet puccsot, vagy útjára küldhet egy gyilkos golyót. A muskéták és a mágia világában azonban ennél több kell ahhoz, hogy valaki megszerezze a trónt.
Vordan királya halálos ágyán fekszik. Mikor meghal, a lánya, Raesinia Orboan lesz századok óta az első királynő - és becsvágyó férfiak célpontja, akik irányítani akarják őt. A legveszedelmesebb közülük Orlanko herceg, a tájékoztatási miniszter, egyben a titkosrendőrség feje. Miután megfélemlítés, bebörtönzés és kivégzés révén módszeresen elhallgattatta ellenfeleit, Orlanko a legrettegettebb ember az egész királyságban.
Ráadásul ismer egy sötét titkot, ami végképp az ő kegyeire utalja Raesiniát.
A lelepleződés tönkretenné a hercegnőt, ő azonban eltökélten keresi a módját, hogy kiszabaduljon - és országát is kiszabadítsa - Orlanko vasmarkából. Valószínűtlen szövetségesekre talál ebben a fényes sikerű khandari hadjárat után hazatért Janus bet Vhalnich ezredes, valamint hűséges tisztjei, Marcus d'Ivoire főkapitány és Winter Ihernglass hadnagy személyében.
Miközben Marcus és Winter a helyüket keresik hazájukban, amelyről azt hitték, sosem látják többé, Janusnak és Raesiniának is segítenek mozgásba lendíteni azokat az eseményeket, amelyek felszabadíthatják Vordant Orlanko befolyása alól - csakhogy azon az áron, hogy káoszba taszítják az országot. Mivel azonban a nép szenved a herceg zsarnoksága alatt, ők készek a királyságot minden erővel megvédeni, származzon az erről a világról, vagy egy másikról.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155632891
  Kiadó
  Főnix Könyvműhely
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  562
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  534 g/db