TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az utolsó tárgyalás

Az utolsó tárgyalás
-27%
Az utolsó tárgyalás
Az utolsó tárgyalás
Bővebben
Raktáron :  59 db
4 999 Ft 
3 644 Ft
Kezdete: 2023.03.29   A készlet erejéig!
Részletek
„A tárgyalótermi drámák mestere." – Daniel Silva New York Times bestsellerszerző
„Első számú thriller." – David Baldacci New York Times bestsellerszerző
„Scott Turow megadta a mércét a modern jogi thriller számára." Wall Street Journal
„A modern jogi thriller keresztapja visszatért." Seattle Times

Egy utolsó ügy, amely mindent kockára tesz
A nyolcvanöt éves, híres védőügyvéd, Alejandro „Sandy" Stern egészsége megrendült, szelleme azonban még mindig ugyanolyan eleven, mint karrierje csúcsán. Nyugdíjba készül, ám amikor egy régi barátját, dr. Kiril Pafkót, a Nobel-díjas orvost bennfentes kereskedelemmel, csalással és gyilkossággal vádolják, Stern elhatározza, hogy elvállal még egy utolsó tárgyalást.
Stern a kiváló rákkutató életének csillogó felszíne alá hatol, olyan mélyre ás, hogy lassan mindent megkérdőjelez, amit addig tudott a barátjáról. Az ügyvéd kötelességtudata, hogy védelmezze az ügyfelét. Az igazságszolgáltatás erejébe vetett hite még egyszer utoljára kemény próba elé kerül a tárgyalóteremben, ahol a bizonyítékokat és a valóságot néha egy világ választja el.
Pafko számos hibája ellenére vajon ártatlan az ellene felhozott, szörnyű vádakban? Meddig megy el Stern, hogy megmentse őt és – bármi lesz is a tárgyalás végkimenetele – megtudja vajon az igazságot?
A New York Times bestsellerírója, Scott Turow több mint 30 millió könyvet adott el világszerte. Az utolsó tárgyalás című, mesterien megírt jogi thrillere azokba a mélységekbe pillant be, ahol a törékeny emberi természet és az igazságszolgáltatás rendszere szembekerül egymással. A feszült hangulatú történet felveti azt a kérdést is, hogyan mérhető egy élet értéke.
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Scott Turow
Kiadás éve
2020
Oldalszám
512
Kötés
puhatáblás
ISBN
9786155929885
Nyelv
magyar