TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az utas

Az utas
-27%
Az utas
Az utas
Bővebben
Raktáron :  3 db
3 499 Ft 
2 551 Ft
Kezdete: 2023.03.29   A készlet erejéig!
Részletek
Eltűnni a legkönnyebb...
A férje holtteste még ki sem hűlt a lépcső alján, de „Tanya Dubois" már menekül is. Megint. Mikor a rendőrség rájön majd, hogy ő igazából nem is létezik, olyan kérdéseket tennének fel, melyekre nem válaszolhat.
Hősnőnk mindent megtenne, hogy a múltjára ne derüljön fény, így keresztül-kasul utazik az USA-ban, folyton új személyazonosságot kreálva magának. Útközben összefut Domenickel, egy rejtélyes szándékú zsaruval, és egy problémás nővel, Blue-val, aki átlát a szitán, és akiről nem lehet tudni, barát-e vagy ellenség.
Végül azonban, mikor a múltat már nem lehet többé a szőnyeg alá söpörni, „Tanya" hazarohan, hogy szembenézzen a lehető legsötétebb titokkal.
A Holtodiglan és A lány a vonaton nyomdokain haladva Az utas sistergő mozgalmassága, felejthetetlen hősnője és zseniális cselekménye egész éjjel ébren tart, a végére érve pedig a döbbenetes lezárás egész egyszerűen fejbe kólint. Vesd bele magad az izgalmakba!

„Az a fajta könyv, ami miatt lemondod a programjaidat, mert el sem tudod képzelni, hogy bármi mást csinálj az olvasáson kívül." – Miami Herald
„Utasnak lenni ezen az úton az elejétől a végig nagy kaland volt." – Beth Hudspeth, Goodreads

Kikapcsol és feldob a borzongás, az izgalom? Vidd haza nyugodtan, tetszeni fog!
Felnőtteknek ajánljuk!
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Lisa Lutz
Kiadás éve
2020
Oldalszám
384
Kötés
kartonált
ISBN
9789634575870
Nyelv
magyar