TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az igazság árnyékában

Az igazság árnyékában
-27%
Az igazság árnyékában
Az igazság árnyékában
Bővebben
Raktáron :  24 db
4 499 Ft 
3 280 Ft
Kezdete: 2023.03.25   A készlet erejéig!
Részletek

Sok meglepetéssel teli történet.” - Lizzyke Olvasókuckója
„Az elejétől a végéig tökéletesen megírt könyv.” - Adry Olvasósarka
„Vérpezsdítő, izgalmakkal teli.” - Nikii Könyvblog

 
Váratlan fordulatok a tárgyalóteremben Hannah Jones immár San Franciscóban egyengeti karrierjét. Ő az iroda első számú védőügyvédje, így amikor egy fekete férfit gyilkossággal vádolnak, ő kapja a feladatot, hogy képviselje a védelmet.
Az ügy igencsak nagy port kavar, mivel valamennyi áldozat jómódú, fehér bőrű lány. Hannah-nak félre kell tennie a saját érzelmeit. Hisz abban, hogy az igazi áldozat a vádlottak padján ül, és mindent megtesz azért, hogy ezt bebizonyítsa.
Hannah töretlen lelkesedéssel végzi munkáját egészen addig, míg a múltja ismét árnyékot nem vet karrierjére és szerelmi életére.
Képes lehet egy nő elfeledni minden fájdalmat, amit a számára legfontosabb ember okozott? Hogyan tudja feldolgozni az árulást és a hazugságokat? Létezhet második esély egy romokban heverő kapcsolatban?
 
Baráth Viktória, a kétszeresen Aranykönyv-díjra jelölt szerző regénysorozatának második része romantikában és fordulatokban egyaránt bővelkedik. Ezúttal azonban még mélyebbre kalauzol minket az emberi lélek rejtelmeibe.
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Baráth Viktória
Kiadás éve
2019
Oldalszám
416
Kötés
puhatáblás
ISBN
9786155929151
Nyelv
magyar