TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az igaz szerelem nem öregszik

Az igaz szerelem nem öregszik
-27%
Az igaz szerelem nem öregszik
Az igaz szerelem nem öregszik
Bővebben
Raktáron :  82 db
4 499 Ft 
3 280 Ft
Kezdete: 2023.03.25   A készlet erejéig!
Részletek
„A legszebb és legmeghatóbb könyv, amelyet hosszú ideje olvastam." – Emma Flint, írónő
„Egy szívmelengető történet áldozatról, bátorságról és jutalomról – az emberi kedvesség erejének himnusza." – Rosie Walsh, írónő

Csípős, csökönyös és borzasztóan magányos. De mindenki megérdemli a második esélyt...
A világ mostanra nagyon megváltozott Missy Carmichael körül. A hetvenkilenc éves hölgy a lányával már jó ideje nem beszél, a fia és egyetlen unokája a világ másik felén, Ausztráliában él, nagy szerelme pedig már nincs mellette. Missy sherry kortyolgatásával és a konyhája fényesre sikálásával tölti mindennapjait a hatalmas, üres házban, miközben újraéli a múltját, feleleveníti régi hibáit és féltve rejtegetett titkait. Az utolsó, amire Missy számít, hogy két vadidegen ember és egy gondjaira bízott kutya képes megváltoztatni tüskés természetét, és megmutatni neki, mennyi szeretetet tud még adni az életben. Az igaz szerelem nem öregszik keserédes humorával mély betekintést enged azokba a történetekbe, amelyekkel magunkat áltatjuk. Rávilágít arra, hogy egy vén csont is tanulhat még új trükköket, szeretni pedig sohasem késő.
Beth Morrey Londonban él a férjével, két fiával és Polly nevű kutyájával. Első regényéhez babakocsi-tologatás közben kapott ihletet a közeli parkban. Azelőtt egy tévétársaságnál dolgozott kreatív igazgatóként, ám ma már teljesen az írásnak szenteli életét.
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Beth Morrey
Kiadás éve
2020
Oldalszám
432
Kötés
keménytáblás
ISBN
9786156067463
Nyelv
magyar