TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az időutazó naplója

Az időutazó naplója
-29%
Az időutazó naplója
Az időutazó naplója
Bővebben
Raktáron :  6 db
2 990 Ft 
2 132 Ft
Kezdete: 2023.03.21   A készlet erejéig!
Részletek
Melyikünk ne álmodozott volna már arról, milyen jó is volna időutazóként testközelből megélni egyszervolt történelmi korszakokat? Visszaugrani a reneszánsz-kori Franciaországba, vagy épp Shakespeare Londonjába, esetleg az ókori görögök vagy perzsák közé, és kideríteni, mivel teltek a hétköznapjaik, hogyan éltek, mit ettek és ittak, milyen volt a társadalmi berendezkedésük.
Ez a luxus sajnos nem áll rendelkezésünkre, ezért, ha időutazásról van szó, mindig csak a képzeletünket hívhatjuk segítségül - vagy rábízhatjuk magunkat egy íróra, aki ezt már megtette helyettünk, így nyugodtan elmerülhetünk a végeredményben.
Caroline Lawrence főhősét, Alex Papast egy igen gazdag, excentrikus üzletember, Solomon Daisy bízza meg azzal, hogy derítse ki, mi történhetett azzal a különös, kék szemű lánnyal, akinek teljesen a megszállottja lett, amióta az archeológusok megtalálták a maradványait. Miután Daisy technikusai egy véletlennek köszönhetően létrehoznak egy időkaput, Alexnek első hallásra egészen egyszerű dolga van: vissza kell mennie a rómaiak uralta Londonba.
Az utazásnak szigorú szabályai vannak...
Adatok
Kiadó
Lazi Könyvkiadó
Szerző
Caroline Lawrence
Kiadás éve
2019
Oldalszám
272
Kötés
kartonált
ISBN
9789632674469
Nyelv
magyar