TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve - kemény kötés

Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve - kemény kötés
-29%
Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve - kemény kötés
Raktáron :  121 db
16 990 Ft 
12 114 Ft
Kezdete: 2023.03.22   A készlet erejéig!
Részletek

A tavalyi év legnagyobb sikerének keménytáblás változata! Az ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe. A komoly szakmai alapokon nyugvó könyv részletesen kiterjed az esszenciális olajokkal kapcsolatos tudnivalók tudományos hátterére. - A Gyors referencia komplex táblázata több mint 500 egészségügyi panaszra ajánl olajokat, könnyen értelmezhető szimbólumai szemléletesen mutatják a felhasználás ajánlott módját.
- A Természetes megoldások c. rész részletes leírást ad az egyes olajok és olajkeverékek eredetéről, tulajdonságairól, legfőbb felhasználási területeiről.
- A Szervrendszerek és célterületek c. rész holisztikus megközelítése a megelőző gondolkodásra helyezi a hangsúlyt. A tünetekből kiindulva a problémák gyökerét célozza meg, külön kiemelve az érzelmek szerepét.
- A természetes élet receptjei c. rész bemutatja, hogyan segítenek az olajok a családi élet minden területén, az intimitásban, a gyerekek gondozásában, az otthon tisztán tartásában, a főzésben, a kerti munkában, házi kedvenceink ápolásában és szabadidős tevékenységeink során.
Tegyen érte, hogy minden olajozottan működjön az életében!

Adatok
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Kiadás éve
2022
Oldalszám
495
Kötés
keménytáblás
ISBN
9789632915708
Nyelv
magyar