TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az éjszaka gyümölcse

Az éjszaka gyümölcse
-27%
Az éjszaka gyümölcse
Az éjszaka gyümölcse
Bővebben
Listaár :
4 499 HUF
További adatok
Raktáron :  23 db
4 499 Ft 
3 280 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Részletek

„Egész egyszerűen TÖKÉLETES alkotás.” - Wrapped Up in Reading Book Blog

Az életem a kezedben van Minden kislány szeretne egy tündérmese főszereplője lenni. Egy romantikus történeté, melyben a herceg megmenti őt a gonosz fogságából. Végül egymásba szeretnek, gyerekeik születnek, és boldognak élnek, amíg meg nem halnak. Elméletileg az én életem is lehetett volna ilyen tündérmese. Nyolcéves koromban Caven Hunt megmentett egy szörnyetegtől. Nem számított, hogy csak egy kölyök voltam, azonnal beleszerettem. Sajnos a tündérmesém ezen a ponton véget is ér. Évekkel később életem legsötétebb időszakában egy egyéjszakás kaland egy kislánnyal ajándékozott meg minket. A könyörtelen sötétség rabjaként azonban nem maradt számomra más kiút, mint hogy az újszülöttet Caven gondjaira bízzam. Ennek a tündérmesének a végén nagy boldogság vár valakire. Valakire, aki nem én vagyok. A lányom születése óta egyetlen éjszaka sem telt el anélkül, hogy ne imádkoztam volna az ő boldogságáért. Az életemmel tartozom Cavennek. Csakhogy annak az ártatlan gyereknek még többel tartozom. Ezt pedig csak úgy adhatom meg neki, ha a szívemet kitépve, ismét találkozom az apjával.
Aly Martinez USA Today bestsellerszerző. Kétrészes sorozatának első történetével felkavarja az érzelmeket, az egyik pillanatban megnevettet, a másikban megríkat, drámai fordulatai kitépik a szívedet.

„Elképesztően váratlan, döbbenetesen jó sztori.” - Natasha is a Bookjunkie „Ez a könyv rabul ejtett..” - Amber, Leave Me Alone, I’m Reading
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Aly Martinez
Kiadás éve
2020
Oldalszám
320
Kötés
puhatáblás
ISBN
9786155929489
Nyelv
magyar