TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az auschwitzi mágus

Az auschwitzi mágus
-29%
Az auschwitzi mágus
Az auschwitzi mágus
Bővebben
Listaár :
4 500 HUF
További adatok
Raktáron :  36 db
4 500 Ft 
3 186 Ft
Kezdete: 2023.02.08   A készlet erejéig!
Részletek
Prága, 1939. A második világháború küszöbén egész Prága a híres mágus, a Nagy Nivelli bűvészmutatványaiért rajongott. Ám Csehszlovákia német megszállása derékba törte a zsidó illuzionista, Herbert Levin karrierjét és életét.
Leningrád, 1941. A portugál Francisco Latino még bajtársai, a Spanyol Idegenlégió tagjai között is kegyetlennek számított. Amikor felettesei Leningrád ostromához vezénylik, beleszeret egy orosz lányba, és beáll az SS soraiba.
Herbert Levint, a zsidó mágust és Francisco Latinót, a portugál katonát végül ugyanoda sodorja a sors: Auschwitz-Birkenauba. Amikor a koncentrációs tábor őrei felkelést szerveznek, Levin a figyelem középpontjába kerül. Vajon a mágia képes megmenteni őket a haláltól?
José Rodrigues dos Santos új regényének első részében, Az auschwitzi mágus című kötetben új megvilágításba helyezi holokausztot. A valós személyek és megtörtént események alapján megírt történetében Santos a holokauszt eddig ismeretlen epizódjait tárja fel – többek között a náci miszticizmus és ezotéria szerepét a „végső megoldás"-ban.
A történet folytatásának címe: A birkenaui kézirat
Adatok
Kiadó
Kossuth Kiadó
Szerző
José Rodrigues Dos Santos
Kiadás éve
2021
Oldalszám
384
Kötés
keménytáblás, védőborítóval
ISBN
9789635443710
Nyelv
magyar