TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az álláshirdetés

Az álláshirdetés
-30%
Az álláshirdetés
Az álláshirdetés
Bővebben
Raktáron :  12 db
4 980 Ft 
3 486 Ft
Kezdete: 2023.06.08   A készlet erejéig!
Részletek
Amikor Claire megpillantja Hannah-t egy elegáns, manhattani szépségszalonban, mintha kést döftek volna a szívébe. Tíz éve nem látta, de egyetlen napra se feledte a rohadékot.

Hamarosan kiderül, hogy Hannah már egy gazdag férfi felesége. Irigylésre méltó az élete, mindene megvan. Ahogy régen Claire-nek is megvolt, amíg Hannah el nem vette tőle. Csakhogy Claire, aki hajdan csodaszép tinédzser volt, mára elhízott, középkorú, megfakult asszony lett. Éppen ezért mer jelentkezni az álláshirdetésre, amikor Hannah házvezetőnőt keres. Kizárt, hogy felismerje. Ráadásul Claire időközben kiválóan megtanult színészkedni. Létezik-e ideálisabb színpad a bosszúhoz, mint bejutni Hannah luxuslakásába…? Innen indul egy olyan ördögi macska-egér játszma, amely Hitchcock legcsavarosabb thrillerjeit idézi fel az olvasókban.

NATALIE BARELLI ausztrál thrillerszerző az elmúlt évek egyik legnagyobb felfedezettje. Rafináltan szerkesztett regényeit nagy sikerrel adják ki az Egyesült Államoktól Oroszországig, Csehországtól Iránig. Mindegyik könyvére jellemző, hogy a megoldásuk egyáltalán nem szokványos, és a hangulatuk különösen erőteljes, magával ragadó.

„Micsoda ravasz átverés!” AMAZON „Mega-giga kedvenc! Egyszerűen zseniális.” GOODREADS
Adatok
Kiadó
Lettero Kiadó
Szerző
Natalie Barelli
Kiadás éve
2022
Oldalszám
420
Kötés
füles, kartonált
ISBN
9789636240141
Nyelv
magyar