TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Az Arab lánya - első rész (Arab 3.)

Az Arab lánya - első rész (Arab 3.)
-29%
Az Arab lánya - első rész (Arab 3.)
Az Arab lánya - első rész (Arab 3.)
Bővebben
Listaár :
4 499 HUF
További adatok
Raktáron :  109 db
4 499 Ft 
3 185 Ft
Kezdete: 2023.02.04   A készlet erejéig!
Részletek
„Megrendítő és fordulatos”
Gamal, a szaúdi királyi család tagja, megkapja élete legnagyobb feladatát: fel kell nevelnie magyar szerelmétől született gyermekét, Annát – nem is akárhol: saját hazájában, Szaúd-Arábiában. A család nem nézi jó szemmel a házasságon kívüli kislány érkezését. De ha ez nem lenne elég, a sors még egy megoldhatatlannak tűnő kihívást küld Gamalnak.
Vajon képes egy apa egyenlőséget tenni gyermekei között, amikor azt a vallási tradíciók szerint nem is volna szabad? Lehet boldog egy ilyen zord világban egy ártatlan kislány, akinek már születésekor megpecsételődik a sorsa? Mire képes az apai szív? Mire képes egy mostoha?
A hatalmas sikert aratott Az Arab és Az Arab szeretője című írásokban megismertük egy szívbemarkoló szerelem történetét.
BORSA BROWN legújabb regényében, Az Arab lánya első kötetében a korábbi részek folytatásaként a gyermek Anna élete bontakozik ki, miközben édesapja, Gamal lelke is új életre kel.
A szerzőnő különleges, szókimondó, ugyanakkor érzelmes és szenvedélyes, erotikában bővelkedő írásai az olvasók kedvenceivé váltak. Az írónő a már megszokott stílusban folytatja a történetet, mely ismét érzelmi magasságokba és mélységekbe juttat bennünket.
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Borsa Brown
Kiadás éve
2016
Oldalszám
472
Kötés
puhatáblás ragasztott
ISBN
9786155596605
Nyelv
magyar