TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Ambrózy báró esetei VI. - A Barnum-rejtély

Ambrózy báró esetei VI. - A Barnum-rejtély
-29%
Ambrózy báró esetei VI. - A Barnum-rejtély
Ambrózy báró esetei VI. - A Barnum-rejtély
Bővebben
Listaár :
3 799 HUF
További adatok
Raktáron :  19 db
3 799 Ft 
2 690 Ft
Kezdete: 2023.02.08   A készlet erejéig!
Részletek
1901. április 3-án hatalmas tömeg gyülekezik a Monarchia ékköveként emlegetett magyar székesfővárosban, Budapesten, a külső Kerepesi úton. A többezres csődületben inasoktól az arisztokratákig mindenféle rendű és rangú ember képviselteti magát. Reggel 6 óra 20 perckor aztán az izgalom a tetőfokára hág. A tömeg felmorajlik, a rendőrök sorfalat állva próbálják az izgága embereket hátrébb szorítani. A cinkotai vasútállomás különvágányára ekkor pöfög be az első hatalmas teherszerelvény, mely Budapestre hozza az amerikai „humbugkirály", Barnum és Bailey kerekeken gördülő „városát", a The Greatest Show on Eartht, vagyis A Föld legnagyobb cirkuszi látványosságát.
A tömegben ott van egy fiatal hölgy is, a Marosvásárhelyről származó Hangay Mili, a hírneves magánzó detektív, Ambrózy báró hitvese. És ahol ennyi ember verődik össze, ott bűnözők is akadnak szép számmal. A bűntettre pedig, mely sokkal hajmeresztőbb, mint a cirkusz bármely csodája, nem is kell sokáig várni. Szerencsére kéznél van a kor legkiválóbb „szoknyás detektívje", Mili báróné, aki rögvest nyomozásba kezd. Tessék betérni! Jó szórakozást, különleges izgalmakat!
„Már. Megint. Tökéletes. Nem tudok mást mondani Böszörményi könyveire, mert egyszerűen mindegyik magával ragadó és tökéletes! Az író minden könyvét olvastam, de az Ambrózy báró-sorozat tavaly óta hatalmas kedvencem lett!" – Fanni's So Many Books, goodreads.com
Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.
14 éves kortól ajánljuk!
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Böszörményi Gyula
Kiadás éve
2020
Oldalszám
336
Kötés
kartonált
ISBN
9789634578505
Nyelv
magyar