TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Álmaim hercege

Álmaim hercege
-27%
Álmaim hercege
Listaár :
4 999 HUF
További adatok
Raktáron :  79 db
4 999 Ft 
3 644 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Részletek
„A románcok koronázatlan királya.” – Laurelin Paige bestsellerszerző
Ha egy playboyt akarsz jó útra téríteni, lehet, hogy végül te leszel a játékszere Az volt a feladatom, hogy helyreállítsam a hírnevét, és feleséget találjak neki. Azt hittem, könnyű lesz, de Aramis herceggel kapcsolatban semmi nem az. Már majdnem feladtam, amikor előrukkolt a megoldással: úgy teszünk, mintha én lennék a barátnője. Ha Aramis valamit a fejébe vesz, teljesen felesleges vitatkozni. Elfogadom az ajánlatát, de határt szabok. Csakhogy Aramis folyton feszegeti őket. Mielőtt bármelyikünkben tudatosulna a változás, hirtelen elmosódnak a határok. Már nem tudom, mi a valóság és mi az, amit csak megjátszunk. Az egy dolog, hogy a munkám forog kockán – nagyobb baj, hogy a szívem is.
A New York Times bestsellerszerző, Claire Contreras egy olyan Franciaországba repíti az olvasót, ahol a nagy dinasztiák nem szűntek meg uralkodni, sarjaik pedig hatalmasnak és ellenállhatatlannak születnek. A Kékvérűek második kötetében egy elbűvölően arcátlan herceg teszi próbára az erkölcsöket.
„Magával ragadó királyi romantikus regény. Öröm volt olvasni.” – The Review Loft
„Szép tündérmese, rengeteg humorral és szenvedéllyel. Az olvasó végigkövetheti, ahogy két ember küzd a boldog befejezésért.” – BJ Book Blog
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Claire Contreras
Kiadás éve
2022
Oldalszám
272
Kötés
puhatáblás
ISBN
9789635702992
Nyelv
magyar