TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Adanai tulipánok

Adanai tulipánok
-27%
Adanai tulipánok
Adanai tulipánok
Bővebben
Listaár :
3 990 HUF
További adatok
Raktáron :  41 db
3 990 Ft 
2 909 Ft
Kezdete: 2023.01.29   A készlet erejéig!
Részletek
Aylin és Ismail Törökországban, egy Adana melletti városkában tulipánok termesztésével foglalkoznak. A boldog jegyespár közé próbál éket verni főnökük, agyafúrt, sok-sok ármánnyal és zsarolással körbebástyázott, és ettől visszautasíthatatlan ajánlata. Főhőseink, ezzel a tisztességtelen ajánlattal két gazdag család generációkon átívelő harcának lesznek áldozatai, mely többször az életüket is veszélybe sodorja.
Aylin és Ismail története egy igazi szerelempróba. Egy harc, saját magukkal és a bennük tomboló érzelmekkel. Vajon a szerelmük elég erős ahhoz, hogy a jól kitervelt összeesküvés megpróbáltatásait túlélje? Vajon egymásnak tett ígéretüket, és egymásba vetett hitüket megtöri-e az a jól kidolgozott terv, melyben felcsillan a pénz, a hatalom, a fényes jövő ígérete, csak éppen más-más társ oldalán? Vajon mennyi megpróbáltatást visel el egy igaz szerelem, és mi képes megingatni azt?
Ezekre kaphat választ az olvasó a fordulatos történet végére, melynek szálai Isztambul és Adana varázslatos utcáin szövődnek.
Adatok
Kiadó
Gyémántfelhő Kiadó
Szerző
N. Fülöp Beáta
Kiadás éve
2021
Oldalszám
310
Kötés
puhatáblás, ragasztókötött
ISBN
9786155833601
Nyelv
magyar