TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

Ablak-zsiráf könyvek - Kütyük és az online világ

Ablak-zsiráf könyvek - Kütyük és az online világ
-29%
Ablak-zsiráf könyvek - Kütyük és az online világ
Ablak-zsiráf könyvek - Kütyük és az online világ
Bővebben
Listaár :
2 799 HUF
További adatok
Raktáron :  9 db
2 799 Ft 
1 982 Ft
Kezdete: 2023.02.06   A készlet erejéig!
Részletek

Generációk nőttek fel az Ablak-zsiráf képes gyermeklexikonon. Alig van iskolai könyvtár, aminek polcain ne találnánk meg ezt a könyvet.  Közben nagyot változott a világ körülöttünk. A gyerekek egyre több helyről egyre többféle információhoz jutnak, de az információk rendszerezésére, jelentésük széles körű megértésére alig van idő és alakalom. A Móra Ablak-zsiráf könyvei ebben, vagyis a világ jelenségeinek megértésében, rendszerezésében, a köztük lévő összefüggések felismerésében szeretnének a gyerekek segítségére lenni.
Az Ablak-zsiráf könyvek új kötete azokról a tárgyakról, jelenségekről, fogalmakról ad a gyerekeknek ismeretet, amelyek a maguk természetességével veszik körül őket, de amelyek működéséről, lényegéről, jelentéséről nincsenek, vagy csak felszínes, netán téves ismereteik vannak.
A kütyüket és az online világához tartozó eszközöket a gyerekek sokszor magabiztosabban használják, mint a legót, mégis keveset tudnak róluk. A kötet ezt a hiányt pótolja. A 3D-től a zoomig minden lényeges dolog megjelenik a kötetben – érthetően, szakszerűen.
Adatok
Kiadó
Móra Könyvkiadó
Szerző
Lénárd András
Kiadás éve
2017
Oldalszám
64
Kötés
keménytáblás
ISBN
9789634153788
Nyelv
magyar
Tömeg
470 g/db