TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A valóságkód

A valóságkód
-27%
A valóságkód
A valóságkód
Bővebben
Listaár :
4 990 HUF
További adatok
Raktáron :  113 db
4 990 Ft 
3 638 Ft
Kezdete: 2023.01.29   A készlet erejéig!
Részletek
A tudomány bebizonyította, hogy a szívünkben gyökerező meggyőződéseink testünk gyógyulásától kezdve a világunkat alkotó atomokig mindenre hatással vannak. Elképzelhető, hogy születésünktől fogva bennünk él az a képesség, hogy visszafordítsuk a betegséget, békét és jólétet teremtsünk, sőt, akár megváltoztassuk magát a valóságot? Egy olyan formálható világban, amelyben minden változik, hogy megfeleljen a meggyőződéseinknek, csupán az jelent határt, ahogyan magunkról gondolkodunk. Biztos, hogy meggyőződéseink helytállóak? Lehetséges volna, hogy az életünket hamis korlátokra és helytelen feltételezésekre építve éljük, amelyeket más emberek alakítottak ki generációk, évszázadok vagy akár évezredek alatt?
Ez a könyv ajtót nyit egy új látásmód előtt és megmutatja:

miért nem korlátoznak minket a fizika és a biológia ma ismert törvényei;
hogyan használjuk a gyógyulás, béke, jólét és változás kvantumnyelvezetét;
miként változtassunk egyszerűen a meggyőződéseinken, hogy átlendüljünk a múltunk korlátain.


„Ebben a könyvben egy új és az eddigitől talán nagyon eltérő gondolkodásmódra invitálom az olvasót saját magával, az életével és a világával kapcsolatban. A dolgok ilyen szemlélete egyesek számára mindannak a kétségbe vonását jelentheti, amit korábban tanítottak nekik. Másokban viszont annyira felébresztheti a kíváncsiságot, hogy önmaguk felfedezésének egy új útjára lépjenek."

Gregg Braden bestselleríró a tudomány, a spiritualitás és a való világ közötti kapcsolat nemzetközileg elismert kutatója. A korábban geológus és űrtechnológiai programtervező szakember hegyi falvakat, távoli kolostorokat és elfeledett iratokat kutatott át, hogy időtlen titkaikat ötvözze a modern tudomány felfedezéseivel.
www.greggbraden.com
Adatok
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Szerző
Gregg Braden
Kiadás éve
2021
Oldalszám
232
Kötés
keménytáblás
ISBN
9789632915227
Nyelv
magyar
Tömeg
300 g/db