TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A szív választása

A szív választása
A szív választása
A szív választása
A szív választása
-27%
A szív választása
A szív választása
Bővebben
Listaár :
4 399 HUF
További adatok
Raktáron :  95 db
4 399 Ft 
3 207 Ft
Kezdete: 2023.01.31   A készlet erejéig!
Részletek
„A szereplők az első pillanattól megfogtak.” – Kylie Scott bestsellerszerző „Tele perzselő vággyal és titkokkal.” – Lauren Rowe bestsellerszerző
A vonzás hatalma elől nincs menekvés Messzire futottam előled, de nincs az az erő, ami távol tarthatna tőled. Maxon Chamberst nem lehet figyelmen kívül hagyni. Beférkőzik a gondolataimba, az álmaimba. Emlékeznem kell, hogy nemcsak a szívemet, hanem a józan ítélőképességemet és a szüzességemet is ellopta. Amikor szakított velem, az ország másik végébe menekültem, és megesküdtem, hogy soha nem térek vissza. De eltelt tizenhárom év, és újra itt vagyok. Maxon felnőtt. Olyan szexi, hogy az már bűn, és csábítóbb, mint valaha. Nyomozó lett, aki az életét is kockáztatná, hogy megvédje a város lakosait. De ahogy rám néz, abból tudom, hogy a szívem is védelemre szorul. Meg tudjuk javítani, ami összetört? Vagy nincs már számunkra esély?
A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson a második esélyről szóló romantikus regények királynője. Charleston városában a szerelmek elsöprőek és romokat hagynak maguk után. De az emberek változnak, és a szív sebeit sohasem késő begyógyítani.
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
A. L. Jackson
Kiadás éve
2022
Oldalszám
384
Kötés
puhatáblás
ISBN
9789635703463
Nyelv
magyar