TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A posztkommunista rendszerek anatómiája

A posztkommunista rendszerek anatómiája
-27%
A posztkommunista rendszerek anatómiája
A posztkommunista rendszerek anatómiája
Bővebben
Listaár :
9 990 HUF
További adatok
Raktáron :  47 db
9 990 Ft 
7 283 Ft
Kezdete: 2023.01.29   A készlet erejéig!
Részletek
A posztkommunista rendszerek anatómiája az eddigi legátfogóbb munka a rendszerváltó országokban kialakult különféle berendezkedésekről: egységes, koherens fogalmi keretet kínál a térségre jellemző politikai, gazdasági és társadalmi jelenségek megértéséhez.
Masha Gessen, a The New Yorker újságírója szerint: ?Ezt a könyvet olvasni olyan, mintha elhúznák a függönyt, és hirtelen bejönne a fény. Minden tisztán láthatóvá válik. A minket körülvevő lápos politikai valóság tapasztalatát felváltja a szigorú, pontos analízis.?
Jan-Werner Müller, a Princetoni Egyetem professzora szerint ?ez a fogalmilag igen innovatív elemzés megadja azokat a kifejezéseket és elméleteket, amelyek alapvetőek ahhoz, hogy megértsük a történelmi pillanatot, amiben élünk?.
Szelényi Iván, világhírű magyar szociológus, a Yale Egyetem emeritus professzora pedig kijelentette: ?A 1990-es évek óta foglalkozom ?a posztkommunista országok változataival?. Mindazonáltal ez a könyv jobb és fontosabb, mint bármi, amit az elmúlt 30 évben csináltam.?
Adatok
Kiadó
Noran Libro
Szerző
Madlovics Bálint, Magyar Bálint
Kiadás éve
2021
Oldalszám
904
Kötés
füles, kartonált
ISBN
9789635172351
Nyelv
magyar