TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept

A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept
-29%
A Pékmesterség magasiskolája - 80 kenyér- és péksüteményrecept
Raktáron :  18 db
11 900 Ft 
8 485 Ft
Kezdete: 2023.03.23   A készlet erejéig!
Részletek

Hogyan süssünk hagyományos bagettet, tönköly- vagy teljes kiőrlésű kenyeret, ciabattát, párizsi brióst, croissant-t, almás papucsot? Lássunk hozzá, a sütés sikerélmény!

MINDEN ÉRDEKLŐDŐT ÖRÖMMEL LÁT A LE CORDON BLEU ISKOLÁJA.
FEDEZZÜK FEL A DAGASZTÁS, A FORMÁZÁS ÉS A KENYÉRSÜTÉS
FORTÉLYAIT!

* Örök klasszikus és tájjellegű kenyerek, a világ minden tájáról gyűjtött receptek, ínyencfalatok, péksütemények, édes és sós kelt tészták
* A tészta útja a dagasztástól a sütőig
* Különféle előtészták: a híg kovász, a kemény kovász, a poolish, az öregtészta titkai
* Részletes, gazdagon illusztrált receptleírások

280 FÁZISFOTÓ LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Az 1895-ben Párizsban alapított Le Cordon Bleu nemzetközi oktatási hálózat, melynek a világ bármely pontján működő intézményei a konyhaművészet, a szállodaipar és a vendéglátás különféle szakterületeinek képzésére szakosodtak. Oktatócsapatában nemzetközi hírű séfek és gasztronómiai szakemberek vesznek részt. Céljuk, hogy terjesszék a legmagasabb szintű ismereteket és szakmai fogásokat, ápolják a nemzeti értékeket, hallgatóiknak pedig átadják a konyhaművészet iránti szeretetet és szenvedélyt.

Adatok
Kiadó
Geopen Kiadó
Kiadás éve
2022
Oldalszám
320
Kötés
keménytáblás fűzve
ISBN
9789635161058
Nyelv
magyar