TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A pacsirták röpte

A pacsirták röpte
-29%
A pacsirták röpte
A pacsirták röpte
Bővebben
Listaár :
4 999 HUF
További adatok
Raktáron :  15 db
4 999 Ft 
3 539 Ft
Kezdete: 2023.02.09   A készlet erejéig!
Részletek
"Az életnek vannak szabályai. És nem állíthatsz be senkihez az éjszaka közepén, és veheted el azt, amiről megbeszéltük, hogy nem a tiéd."
1973. szeptember 11.
A 11 éves Alejandro Pendra a szobája ablakából nézi, ahogy a katonai puccs lecsap városára, a chilei Santiagóra, elpusztítva a családját és az egész gyerekkorát. Amikor egyedül az Egyesült Államokba érkezik, a városka egyik tekintélyes famíliája fogadja be. Eltűnt szülei miatti súlyos gyásza ellenére kötődni kezd a családhoz, és végül az egyik lányukat, Valerie-t feleségül veszi.
2001. szeptember 11.
Javier Landes a szobája ablakából nézi, ahogy a terrorizmus lecsap New York Cityre. Manhattan egyik legjobban fizetett férfi eszkortjaként ez a hivatásos szerető sosem volt híján a társaságnak, és csakis önmagához hű. Ám nem sokkal a 9/11 után kinevezik őt árván maradt unokaöccse gyámjává, így gondosan őrzött szívét ki kell tárnia a rég elfojtott fájdalom előtt.
Alex, Valerie és Jav először huszonévesen tapasztalja meg a váratlan vonzalmat, amely mindegyikük számára szokatlan és mindent elsöprő. Amikor a negyvenes éveikben újra találkoznak, nemcsak arra jönnek rá, hogy a köztük lévő kapocs még mindig erős, hanem hogy az élettapasztalataik is furcsa módon hasonlók. Mindhármukat átformálta a saját 9/11-ük, és lezáratlan múltbeli ügyeik mindent megváltoztatnak, amit addig a szerelemről, a hűségről és a barátságról gondoltak.
Három évtizeden átívelő nagyregény, mely feltárja a szexuális vonzalom váratlanságát, a családi kötelékek kialakulását, szakadását és összeforrását. Bemutatja, hogy repíthet a magasba egy zuhanórepülésnek tűnő szerelem.
Romantikus történet, szokatlan változatban. Mély, nyers, őszinte és felkavaró.

„Lenyűgözően provokatív történet telis-tele váratlan fordulatokkal." – KAS, goodreads.com

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!
Felnőtteknek ajánljuk!
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Suanne Laqueur
Kiadás éve
2021
Oldalszám
736
Kötés
kartonált
ISBN
9789635611263
Nyelv
magyar