TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A meditáció művészete

A meditáció művészete
-27%
A meditáció művészete
A meditáció művészete
Bővebben
Listaár :
1 890 HUF
További adatok
Raktáron :  14 db
1 890 Ft 
1 378 Ft
Kezdete: 2023.01.28   A készlet erejéig!
Részletek
A tudósok a világ legboldogabb emberének tartják azt a francia genetikust, aki több évtizede a Dalai Láma követőjeként, segítőjeként a Himalájában él buddhista szerzetesként. A kutatásban a meditáció, az együttérzés és a boldogság összefüggését vizsgálták és azt tapasztalták, hogy a 70 éves Matthieu Ricard agyát meditációs gyakorlata teljesen átalakította. Egészen másképp működik, mint a többi emberé, és boldogabb, mint mindenki más.
Ricard szenvedélyesen terjeszti a világban, hogy a meditáció megváltoztatja az agyműködést, és segít abban, hogy az emberek megtalálják boldogságukat. Meggyőződése, hogy minél többet meditálunk, annál boldogabbnak érezzük magunkat.
A meditáció művészete megmutatja, hogy ha naponta meditálunk, változtathatunk a saját magunkról és a világról alkotott elképzelésünkön. Zseniálisan inspiráló munkájában Matthieu Ricard a meditáció elméleti és gyakorlati aspektusain keresztül szól hozzánk. Tanítása minden állomását példákkal és képekkel illusztrálja, melyek egyre mélyebbre vezetik az olvasót saját gyakorlatában.
Adatok
Kiadó
Bioenergetic Kiadó Kft.
Szerző
Matthieu Ricard
Kiadás éve
2017
Oldalszám
144
Kötés
puhatáblás ragasztott
ISBN
9789632912936
Nyelv
magyar
Tömeg
270 g/db