TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A maffia szívében (Maffia 3.)

A maffia szívében (Maffia 3.)
-27%
A maffia szívében (Maffia 3.)
Listaár :
4 499 HUF
További adatok
Raktáron :  48 db
4 499 Ft 
3 280 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Részletek
*** SZENVEDÉLYESEBB, BŐVÍTETT KIADÁS ***
Suzanne új élete küszöbén is harcban áll az érzéseivel. Massimo iránti szerelmét képtelen háttérbe szorítani, ezért úgy dönt, nem küzd tovább önmagával, és alárendeli testét, lelkét annak a férfinak, aki a múltban már annyi fájdalmat okozott neki. Azt reméli, hogy a megbocsáthatatlan megbocsátásával megteremtheti kettejük közös jövőjének alapjait. S talán pont annak a valakinek köszönhetik majd a boldogság újra felcsillanó lehetőségét, aki hármuk közül a leginkább oltalomra szorul...
Vajon a féktelen szenvedély elegendő ahhoz, hogy összetartsa őket? És létezhet-e happy end a maffia világában, ahol a férfiakat eskü kötelezi arra, hogy betartsák a szervezet törvényeit, s ahol bárkiből válhat barát, de ellenség is?
BORSA BROWN hatalmas sikert aratott trilógiájának új kiadású befejező részéből nemcsak az derül ki, hogy van-e végzetesebb dolog az életben a vágynál és a szerelemnél, hanem az is, hogy ennek érdekében képes-e az ember békét kötni saját magával. Az erotikus jelenetekben és szenvedélyes párbeszédekben bővelkedő harmadik kötet minden mélyen rejtőző érzelmet előcsal az olvasóból.
A maffia-trilógia részei:
A maffia ágyában
A maffia ölelésében
A maffia szívében
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Borsa Brown
Kiadás éve
2016
Oldalszám
509
Kötés
puha
ISBN
9786155596193
Nyelv
magyar