TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A légzés ereje

A légzés ereje
-27%
A légzés ereje
A légzés ereje
Bővebben
Listaár :
4 499 HUF
További adatok
Raktáron :  14 db
4 499 Ft 
3 280 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Részletek
Ki ne szeretne egészségesebb, fittebb és karcsúbb lenni! Az általános erőnlét és az egészség megőrzésének és javításának azonban a közismert, mindennapi gátló tényezők mellett van egy gyakori, ám a nagyközönség előtt mégis szinte ismeretlen akadálya: a krónikus túllégzés. Tudtunkon kívül kétszer-háromszor annyi levegőt lélegzünk be, mint amennyire szükségünk lenne – ez pedig nemcsak hogy rosszabb átalános állapothoz, de olyan egészségügyi problémák kialakulásához vezet, mint az asztma, a szorongás, a krónikus fáradtság, az álmatlanság, az elhízás.
Ki gondolná, hogy mindezeken a bajokon egyszerű, ám tudományosan alátámasztott légzéstechnikákkal úrrá lehetsz! Patrick McKeown légzéskutató tanácsait megfogadva, és a könnyen alkalmazható technikákat elsajátítva változtathatsz a légzéseden, s így igen rövid idő alatt növelheted az aktív izmokhoz és a szervekhez jutó oxigén mennyiségét. Akár maximális teljesítményre törekvő élsportoló, akár jobb erőnlétre és egészségre vágyó átlagember vagy, a könyvben ismertetett légzőgyakorlatokkal
 

maximalizálhatod bármely fitneszprogram előnyeit;
szimulálhatod a nagy magasságban végzett edzést a sportteljesítményed fokozása érdekében;
javíthatsz az alvásod minőségén és a koncentrációs képességeden;
megszüntetheted az asztma tüneteit;
csökkentheted a magas stressz-szintedet;
különösebb erőfeszítés nélkül fogyhatsz, és meg is tudod tartani az így elért súlyodat.

 
Ne feledd, az egészség, az erőnlét és fogyás titka a légzésedben rejlik!
 
Patrick McKeown légzéskutató az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok alkalmazásával ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában. Ő maga is így küzdötte le az asztmáját és az alvás közben jelentkező rendellenes légzését. Módszerét szüntelenül tökéletesíti és bővíti, s gyakran tart előadásokat szülőhazájában, Írországban, Európában, Észak-Amerikában és Ausztráliában arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő potenciált.
Adatok
Kiadó
Jaffa Kiadó Kft.
Szerző
Patrick Mckeown
Kiadás éve
2017
Oldalszám
312
Kötés
kartonált
ISBN
9786155609961
Nyelv
magyar