TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A király átka

A király átka
-29%
A király átka
A király átka
Bővebben
Listaár :
3 299 HUF
További adatok
Raktáron :  12 db
3 299 Ft 
2 336 Ft
Kezdete: 2023.02.09   A készlet erejéig!
Részletek
Ne menekülj, amíg nem tudod, hol az ellenség!
HÁROM CSATA
A tizenhárom éves Jack McKinley a lehetetlennel küzdött, hogy megmentse önmagát, a barátait és a világot. A kiválasztottak legyőzték a rodoszi kolosszust, megjárták az ókori Babilont, és túljártak az élőhalott seregek eszén. Így megtaláltak hármat az elveszett loculusok közül, amiket az ókori világ hét csodája rejt. Ám az egyik loculust végül fel kellett áldozniuk, hogy megmentsenek egy életet. Most rá kell jönniük, hogyan hozzák helyre a történteket, hogy megóvják magukat a gonosz erőtől, ami felemészti őket, és ami elpusztítja a világot.
KÉT RIVÁLIS
Jacknek és barátainak nem csupán a hét ókori csodát kell megtalálniuk, de meg kell küzdeniük a Massával is, a szervezettel, ami a loculusokat ártó szándékkal használná fel. A Massa bevette a Karai Intézetet, és Jackék egykori barátját, Marcót is a maguk oldalára állították. Jack, Aly és Cass túlerô ellen, támogatás nélkül és egyre kimerültebben néz szembe az eddigi legnagyobb kihívással – a rég elfeledett Zeusz-szoborral.
EGY ELLENSÉG
Az idő egyre csak fogy, és hőseinknek szembe kell szállniuk istenekkel, meg kell vívniuk régi csatákat, és szembe kell nézniük saját sorsukkal. A régi ellenségek barátokká válnak, és a hirtelen jött győzelmek biztos kudarcba fordulnak, ahogy a változás szele egyre fenyegetőbben közeledik. A tét elképesztően nagyra növekszik Peter Lerangis, a mesteri mesemondó legújabb kalandjában.
Éld át az izgalmait!

„Nagyon jól megírt történet, ami még legmakacsabb srácokat is olvasásra bírja." – Gayle Julien/amazon.com

8-12 éveseknek ajánljuk!
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Peter Lerangis
Kiadás éve
2021
Oldalszám
288
Kötés
kartonált
ISBN
9789635613670
Nyelv
magyar