TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A kemény fiúk is sírnak néha

A kemény fiúk is sírnak néha
-27%
A kemény fiúk is sírnak néha
A kemény fiúk is sírnak néha
Bővebben
Listaár :
2 990 HUF
További adatok
Raktáron :  48 db
2 990 Ft 
2 180 Ft
Kezdete: 2023.02.01   A készlet erejéig!
Részletek
A férfiak is sírnak néha... szerencsére még a legkeményebbek is
A köztudatban a sírás a lányok kiváltsága. Már a kisfiúk is tudják –hisz arra nevelik őket–, hogy a fájdalmat és a sebezhetősséget egy igazi férfinek bizony tilos kimutatni. A férfi attól férfi, hogy kemény és rettenthetetlen... sosem adja ki "gyengeségeit". Ezért a férfiak befelé sírnak. Mélyre temetik fájdalmaikat és félelmeiket, mintha lebetonoznák azokat, és így nem is léteznének többé...
De tényleg gyengeség volna sírni? Mi történik akkor, ha összetörik a lélek egy mélységes-mély fájdalomban? Mi hozhat számára áttörést, megkönnyebbülést? Bizony a sírás felemelhet és könnyebbséget hozhat, feloldja a kőkemény betonba zárt érzelmeket. Testi-lelki feszültségoldást jelent. Ösztönös kapcsolódást az élet körforgásához. Az igazi férfinek van bátorsága szembenézni az élettel, a saját érzéseivel: sírni és elsiratni, megszenvedni és újrakezdeni mint a főnix, hogy újra feltámadva saját hamvaiból elinduljon egy új élet.
Történetünk egyik hősének ez nem sikerült. Fehér György könyve arra figyelmeztet, hogy a bebetonozott fájdalom nem hoz feloldozást, de mindig van kiút. Gyakran egy másik ember sorsán keresztül érthetjük meg, hogy főnixszé válni csakis könnyekkel lehetséges.
Zámbó Márta (spirituális coach)
Adatok
Kiadó
Magánkiadás
Szerző
Fehér György
Kiadás éve
2017
Oldalszám
90
Kötés
kartonált
ISBN
9789631289688
Nyelv
magyar