TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A káosz leánya

A káosz leánya
-27%
A káosz leánya
A káosz leánya
Bővebben
Listaár :
3 499 HUF
További adatok
Raktáron :  3 db
3 499 Ft 
2 551 Ft
Kezdete: 2023.01.29   A készlet erejéig!
Részletek
A félig boszorkány, félig halandó tizenhat éves Sabrina Spellman meghozta a döntést: elfogadta a sötét oldalát és a varázstudó gyökereit. Ereje most napról napra növekszik, de vajon mi lesz ennek az ára?
Élete legnehezebb döntésével maga mögött hagyja imádott barátait a Baxter gimiben. Eljött az idő, hogy a sötétség útját követve megtalálja a helyét a boszorkányok és a varázslók között a Láthatatlan Tudományok Akadémiáján.
Sabrinának mindig is jól ment az iskola, most viszont egy teljesen új világban kell eligazodnia. Muszáj mindig szem előtt tartania az újdonsült kötelezettségeit, s hogy azok milyen következményekkel járnak a barátaira és magára nézve.
Ráadásul ott vannak az új iskolatársai. Prudence, Dorcas és Agatha barátok, vagy valami olyasmi, de megbízhat-e bennük? És Nick Scratch? Ő olyan elbűvölő, mint mindig, de tartósnak bizonyulnak-e a Sabrina iránti érzései?
A NETFLIX-sorozat alapján ez a regény egy teljesen új és eredeti történetet mesél el Sabrináról. Tudj meg még többet róla és hátborzongató kalandjairól!
„Nincs más szerző, aki így meg tudná írni Sabrina Spellmant. Ennyi. (...) Komolyan mondom, Sarah Rees Brennan a lehető legéletszerűbben mutatja be a Sabrina hátborzongató kalandjai szereplőit, és ellenállhatatlan kísérőregényeket ír, amik gyönyörűen illenek a sorozathoz." – Jessica @ bookandbroadway.blogspot.com –
Szereted a Vörös pöttyös könyveket? Vidd haza nyugodtan! Tetszeni fog.
14 éves kortól ajánljuk!
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Sarah Rees Brennan
Kiadás éve
2020
Oldalszám
400
Kötés
kartonált
ISBN
9789635613632
Nyelv
magyar