TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A játszótárs

A játszótárs
-27%
A játszótárs
A játszótárs
Bővebben
Listaár :
3 999 HUF
További adatok
Raktáron :  43 db
3 999 Ft 
2 915 Ft
Kezdete: 2023.01.28   A készlet erejéig!
Részletek
„Édes, könnyed, szexi és vicces!!!" – Four Chick Flipping Pages
„Messze ez a kedvencem Kendall Ryan könyvei közül. Vicces és szexi, imádom Smitht és Evie-t." – Musings of the Modern Belle

Kockázatos játék a szerelem
Smith Hamiltonnak megvan mindene – okos, jóképű és gazdag, és nem akar mindent elrontani egy nőüggyel, kiváltképp, ha az a nő a legjobb barátja kishúga. Elhatározza, hogy távol tartja magától Evie-t... habár a korábban rémesen idegesítő kiscsaj mára formás bombázóvá érett. Szexi szőke, aki próbára teszi Smith önuralmát azon az éjszakán, amikor bemászik mellé az ágyba.
Evie Reed mindent megkapott az élettől – kiváló oktatást, szerető családot és remek munkát a családi fehérneműgyárban, ahol a cég közösségi oldalát menedzseli. De többet akar, például okot arra, hogy viselje is azokat a szexi fehérneműket. Tudja is, hogy ki az a férfi, aki segíthet neki ebben. Amióta csak az eszét tudta, odavolt Smithért, és most mindent megtesz, hogy a férfi végre meglássa benne a felnőttet... ezért betrükközi magát az ágyába.
Csak hogy Evie terve katasztrófába torkollik, és neki meg Smithnek döntenie kell – nem vesznek tudomást a közöttük szikrázó vonzalomról, vagy játszótársakká válnak, és mindent kockára tesznek.
A USA Today és New York Times bestsellerszerző Kendall Ryan szenvedélyes, édesen romantikus és vicces regénye megmutatja, hogy semmi sem lehetetlen.
Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Kendall Ryan
Kiadás éve
2021
Oldalszám
256
Kötés
puhatáblás
ISBN
9786156067982
Nyelv
magyar