TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A dühkezelés kézikönyve férfiaknak

A dühkezelés kézikönyve férfiaknak
-30%
A dühkezelés kézikönyve férfiaknak
A dühkezelés kézikönyve férfiaknak
Bővebben
Raktáron :  13 db
4 500 Ft 
3 150 Ft
Kezdete: 2023.05.31   A készlet erejéig!
Részletek
Ha ez a könyv felkeltette az érdeklődésedet, az jó eséllyel azt jelenti, hogy a harag hatással van az életedre, és befolyásolja a kapcsolataidat. Lehet, hogy veszítettél is már el állást, partnert vagy barátságot emiatt... és könnyen előfordulhat, hogy a harag gátol meg abban, hogy olyan boldog és sikeres legyél, mint amennyire megérdemelnéd.
Ebben a modern, gyakorlati kézikönyvben, mely kifejezetten férfiak számára íródott, Aaron Karmin pszichoterapeuta az indulat agresszivitástól mentes kezelésének új perspektíváit mutatja be, a valós életből hozott megoldási javaslatokkal. Mindeközben megértheted a dühöd okait, és megismerheted az indulataid eredetét.
Az indulatkezelés kézikönyve férfiaknak a következőket tartalmazza:
•             rendkívül hasznos információkat és szempontokat, melyek segítségével feltérképezheted a saját indulataidat;
•             az indulat produktív kifejezésének konkrét stratégiáit;
•             az indulatkezelési stratégiák klinikai példáit.
Az indulatkezelés kézikönyve férfiaknak segít megerősíteni a legfontosabb és leginkább mellőzött kapcsolatodat az életben - az önmagadhoz való viszonyodat.
 
AARON KARMIN magánpraxisban dolgozó chicagói klinikai szaktanácsadó és hipnoterapeuta. Indulatkezelési szakemberként több mint tizenkét éve segít pácienseinek átvenni az irányítást impulzív viselkedésük felett.
Adatok
Kiadó
Alexandra Könyvesház Kft.
Szerző
Aaron Karmin
Kiadás éve
2019
Kötés
puhatáblás ragasztott
ISBN
9789634474807
Nyelv
magyar