TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A démonvadász és a herceg

A démonvadász és a herceg
-30%
A démonvadász és a herceg
Raktáron :  9 db
4 990 Ft 
3 493 Ft
Kezdete: 2023.06.08   A készlet erejéig!
Részletek

A Moonshineland birodalomban veszélyes és ismeretlen lények megjelenéséről számoltak be. Ana, apja segítségére érkezik a királyságba, hogy megküzdjenek a démonokkal, ám nem csak a gonosszal való küzdelem nehezíti meg a napjait, hanem apjának új családja is. Ana ugyan közelebb kerül legjobb barátjához Roberthez, aki immár a lány mostohatestvére, de a fiú húga és anyja igyekszik minél jobban megnehezíteni az életét.

Thomas küzd Callum király akarata ellen, miszerint ideje példát mutatnia, és megházasodnia végre. Három bált szerveznek, ahova valamennyi nemeskisasszony meghívást kap, Thomasnak pedig a harmadik bál végéig közülük kell kiválasztania a birodalom leendő királynéját.

Ana és Thomas egy véletlen folytán találkoznak, ezzel kezdetét veszi a bonyodalom. A véletlen találkozásaikból megbeszéltek lesznek, de mialatt Thomas ismeri Ana kilétét, a sajátját titokban tartja a lány előtt.

Vajon Ana démonvadász képessége végül sikerre viszi őt küldetésében? Thomas képes lesz megbirkózni a hercegi élet nehézségeivel? Mi lesz, ha Ana is részt vesz a bálon és Thomas kiléte lelepleződik?

Meg tudnak birkózni a rájuk leselkedő sötét erőkkel, és mindamellett a szívük vágyával?

Adatok
Kiadó
Book Dreams Kiadó
Szerző
Demeter Anett
Kiadás éve
2023
Oldalszám
330
Kötés
puha kötés
ISBN
9789635861590
Nyelv
magyar