TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A csend ereje

A csend ereje
-29%
A csend ereje
A csend ereje
Bővebben
Listaár :
4 199 HUF
További adatok
Raktáron :  81 db
4 199 Ft 
2 973 Ft
Kezdete: 2023.02.04   A készlet erejéig!
Részletek
„Bolygónk számtalan sikeres, hatalommal bíró, tehetséges, innovatív, bátor, okos és értékes embere csendes személyiség. Se nem jobbak, se nem rosszabbak (noha időnként ezt gondolják magukról), mint az extrovertált emberek. Mi a sikerük titka? Mindenekelőtt az, hogy hűek maradtak önmagukhoz, a maguk introverziójával és az összes többi tulajdonságukkal. Ez egy csodálatos sikerrecept, amit ajánlok is minden olvasómnak: maradjunk hűek önmagunkhoz, mint intróhoz, tegyük azt, ami velünk önazonos és a szükségleteinknek megfelel. (...) A magunk csendes módján változtassuk meg erősségeinkkel a világot!"
„Az introvertált személyiségben is ott rejlik a siker lehetősége, a kulcs mindössze az, hogy felismerjük a saját erősségeinket, és megtanuljuk használni őket. Sylvia Löhken kommunikációs szakértő könyve, A csend ereje pontosan erre tanít meg minket.” Herendi Kata – Pszichoforyou

Dr. Sylvia Löhken nyelvész, kommunikációs szakértő és coach. A Libri Kiadó gondozásában megjelent, A csend ereje és A csend öröme című sikerkönyveinek témája, hogy miként alakíthatjuk legjobban az életünket a személyiségünknek megfelelően.
Adatok
Kiadó
Libri Könyvkiadó
Szerző
Sylvia Löhken
Kiadás éve
2022
Oldalszám
276
Kötés
füles, kartonált
ISBN
9789636040284
Nyelv
magyar