TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 27% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A Panda - Háború a rizsföldeken

A Panda - Háború a rizsföldeken
-27%
A Panda - Háború a rizsföldeken
A Panda - Háború a rizsföldeken
Bővebben
Listaár :
2 990 HUF
További adatok
Raktáron :  36 db
2 990 Ft 
2 180 Ft
Kezdete: 2023.01.29   A készlet erejéig!
Részletek
Kitörölhetetlen történelmi pillanat: 1979-et írunk és a Távol-Keleten két „testvéri szocialista ország” katonái egymást gyilkolják. André Delacroix-t, a Paris Soir riporterét szerkesztősége azért küldi a helyszínre, hogy tudósítson a kínai-vietnámi határháborúról. Riportútja azonban rémregénybe illő jelenetekkel teli kaland-sorozattá válik.
Háborús kalandregény, politikai krimi, helyszíni jelentés. Merész tárgyilagosságával a könyv nem véletlenül okozott galibát a magyar belügyi berkekben.  A rivális világhatalmak, köztük a Sovjetunió könyörtelenségét vagy éppen cinikus közönyét elfogulatlanul ábrázoló regény egy feljelentés és a pártközpont tilalma miatt hét évig pihent a kiadónál. Ám, amikor 1987-ben az álnéven megjelentetett első kiadás végül a boltokba került, átütő sikert aratott és 75 ezer példányban kelt el.
A főszereplők – egy francia újságíró, egy kínai pilóta és egy hongkongi fotóriporternő – viszontagságainak életszerűsége az egyik, a szerző igényes stílusa a másik ok, amiért Bokor Pál regénye ma sem veszített aktualitásából és vonzerejéből. A Panda most először jelenik meg az eredeti, cenzurázatlan szöveggel.
Adatok
Kiadó
Atlantic Press
Szerző
Bokor Pál
Kiadás éve
2022
Oldalszám
272
Kötés
puhatáblás ragasztott
ISBN
9789635570300
Nyelv
magyar