TOP termékek

Áruházunkban a könyveket a borítóárhoz (listaár) képest 29% kedvezménnyel vásárolhatják meg!

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

A Magnólia Fogadó

A Magnólia Fogadó
-29%
A Magnólia Fogadó
A Magnólia Fogadó
Bővebben
Listaár :
3 499 HUF
További adatok
Raktáron :  3 db
3 499 Ft 
2 477 Ft
Kezdete: 2023.02.09   A készlet erejéig!
Részletek
Két sebzett szívnekvan-e második esélye az igaz szerelemre?
Amikor Jolene Broussard megörökli a Magnólia Fogadót, ezt a kelet-texasi fenyvesekben megbújó viktoriánus épületet, egy álom válik valóra a számára. Jolene, aki állandó bűntudatban él, amiért nem tudta megmenteni önpusztító anyját, tudja, hogy a nagynénje és nagybátyja vendégháza új életet és szerető otthont kínálhat neki. Csak egy bökkenő akad: a makacs és rosszkedvű ács, Tucker Malone, aki felerészben a Magnólia Fogadó tulajdonosa, és aki poros cowboycsizmájával egyenesen Jolene álmainak a kellős közepébe tapos.
A felesége halála óta Tucker a saját bűntudata és démonai miatt ugyanolyan zárkózott, mint Jolene. A legkevésbé sem számít arra, hogy új üzleti partnere olyan érzést éleszt benne, amiről azt hitte, örökre elveszett. A bizalmatlan Jolene pedig talán egy rokon lelket talált – valakit, akinek segíthet, és akire támaszkodhat.
A Magnólia Fogadó felújítása a saját sebeik begyógyításához is az első lépés lehet. Képesek lesznek elengedni a múltat, és egymásban bízva nekivágni a jövőnek? Hagyd, hogy a történetük a te lelkedet is felderítse!

„A történet ügyesen egyensúlyoz a női regény és a románc határvonalán, mindkét műfaj rajongóit megnyerve magának... A végeredmény: két főhős, akinek meg kell szabadulnia a múlt démonaitól, hogy begyógyítsa a sebeit, és egy megható történet, túlcsorduló kelet-texasi bájjal." – Library Journal

Mélyedj el! Kapcsolj ki! Légy jelen!
16 éves kortól ajánljuk!
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Carolyn Brown
Kiadás éve
2021
Oldalszám
328
Kötés
kartonált
ISBN
9789634573517
Nyelv
magyar