TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

7. nap

7. nap
-27%
7. nap
7. nap
Bővebben
Raktáron :  5 db
3 299 Ft 
2 405 Ft
Kezdete: 2023.03.29   A készlet erejéig!
Részletek
Martha Honeydew kiszabadult a hátborzongató 7. cella fogságából. Újonnan megtalált szabadsága ellenére a becstelen igazságszolgáltatási rendszer még mindig szemmel tartja minden lépését. Isaac pedig, Martha szerelme és egyetlen bizalmas barátja, most ugyanazokban a tömlöcökben sínylődik, ahol nemrégen még a lány volt bebörtönözve. Isaac megmentette az életét, most pedig Marthán a sor, hogy megmentse a fiúét. Azonban a lány továbbra is a rendszer célpontja marad, így rettegnie és bujkálnia kell. De nincs egyedül:
Cicero, a bíró, Eve, egykori kirendelt védője, és annak fia, Max, mindent megtesznek, hogy felszámolják a korrupt rendszert. Ám Marthát egyre erősebb kétségek gyötrik, míg végül olyan őrült lépésre szánja el magát, amely ellentmond a józan észnek. De lehetséges-e egyáltalán kikerülni a hatóságok kutató tekintete alól? Vajon Martha megmentheti a szerelmét? És élhetnek valaha is egy jobb és igazabb világban?
1 valóságshow, mely eldönti: bűnös vagy ártatlan
1 lány, aki mindent kockára tesz a szerelemért
1 cél: a rendszer megdöntése
Élet vagy halál? Légy te a bíró!
 
„Vajon a szerelem ereje meg tud dönteni egy sötét és velejéig romlott rendszert?
Ez a könyv reményt ad, és bebizonyítja, hogy még a legelkeserítőbb helyzetben is érdemes küzdeni.”
Barnes&Noble
 
„Lélegzetelállító folytatás! A cselekmény egy igazi adrenalinnal fűtött hullámvasút, mesterien készítve elő a mindent elsöprő befejezést a sorozat fináléjában.”
The Sun
 
„A 7. cella drámai befejezése után az óra most még az eddiginél is hangosabban ketyeg ebben az idegfeszítő folytatásban. A történet tele van hitvány cselszövéssel, korrupcióval, mély erkölcsi dilemmákkal. Mindent elsöprő élmény!”
Amazon
 
„Döbbenetes, ahogyan a reflektorok és a show csillogása elvakítja az embereket, és nem látják meg az igazságot. Ijesztő.”
Goodreads
 
„Egy modern klasszikus kissé disztópikus felhanggal mindazoknak, akik imádják a jövőben játszódó történeteket.”
The Book Bag
Adatok
Kiadó
Maxim Könyvkiadó
Szerző
Kerry Drewery
Kiadás éve
2018
Oldalszám
400
Kötés
füles, kartonált
ISBN
9789632618555
Nyelv
magyar