TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról

20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról
-27%
20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról
20 önismereti kérdés és válasz a kapcsolatokról
Bővebben
Raktáron :  100 db
4 399 Ft 
3 207 Ft
Kezdete: 2023.04.01   A készlet erejéig!
Részletek

Társas kapcsolataink életünk első pillanatától az utolsóig formálnak bennünket. Általuk válunk azzá, akik vagyunk, és nekik köszönhetően változunk és fejlődünk folyamatosan. Ám nem mindegy, milyen irányba. A kapcsolataink építhetnek és rombolhatnak, jó helyekre és tévutakra is vihetnek bennünket.
Minden kapcsolat tükör, amely megmutathatja a válaszokat életünk fontos kérdéseire. Minden emberi kapcsolat esély arra, hogy tanuljunk valamit önmagunkról. Egymás szemében olyasmit is megláthatunk magunkról, ami egyébként rejtve maradna.
Ehhez az önvizsgálathoz, az őszinte tükörbe nézéshez ad kapaszkodókat és újszerű szempontokat ez a könyv, hogy ezáltal közelebb kerülhessünk önmagunkhoz és egymáshoz is. A Pszichoforyou online magazin szerzőinek második kötete a szülő-gyerek kapcsolatokat, a baráti kapcsolatokat, a testvérkapcsolatokat, a munkakapcsolatokat és a párkapcsolatokat egyaránt érintő kérdésekkel foglalkozik. A fejezetek és a könyvben található gyakorlati feladatok olyan felismerésekhez vezethetnek, amelyek révén szorongás nélkül, bátran indulhatunk egymás, és ezzel együtt egy teljesebb élet felé.
HERENDI KATA pszichológus
SZABÓ ESZTER JUDIT újságíró, kommunikációs szakember
 
Egy újságíró és egy pszichológus, akik közös erővel dolgoznak azon, hogy közelebb vigyék a pszichológia tudományát az emberekhez. Eszti saját önismereti útjából, Kata szakmai tapasztalataiból meríti az inspirációt, melyből az általuk vezetett Pszichoforyou magazin cikkei és ez a könyv is születtek.
A szerzőktől megjelent:
20 önismereti kérdés és válasz – Pszichológiai kézikönyv önmagadhoz. Bookline, 2020
 
Adatok
Kiadó
Bookline Könyvek
Szerző
Herendi Kata, Szabó Eszter Judit
Kiadás éve
2022
Oldalszám
296
Kötés
füles, kartonált
ISBN
9789636040628
Nyelv
magyar