TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

17 szúrás

17 szúrás
-30%
17 szúrás
Raktáron :  116 db
4 799 Ft 
3 359 Ft
Kezdete: 2023.06.08   A készlet erejéig!
Részletek

"Feszült és fordulatos." - Riley Sager, New York Times bestsellerszerző
"Egy maróan friss regény, ami azt vizsgálja, mit jelent mások életére vágyni bármi áron." - The New York Times

Hat barát, egy megoldatlan gyilkosság.

Tíz évvel a főiskolai diploma megszerzése után Jessica Miller gondosan eltervezte diadalmas visszatérését az elit, amerikai Duquette Egyetemre - beleértve a mögötte minden bizonnyal felhangzó irigy suttogásokat is. Mindenki azt a lányt fogja látni benne, akit ő láttatni akar, a magabiztos és érzéketlen szépséget, nem pedig azt, aki az egyetem elhagyásakor volt - akkor, amikor Heather halála nyomán minden a darabjaira hullott szét, így a hat elválaszthatatlan barát közti kötelék is. Valamint végérvényesen megváltozott a kapcsolata az egyetlen emberrel, akit soha nem lett volna szabad szeretnie.

Nem mindenki kész azonban továbblépni. Nem mindenki hagyta el Duquette-et, és nem mindenki hajlandó hagyni, hogy Heather meggyilkolása megoldatlan maradjon. Valaki eltökélte, hogy csapdát állít a valódi gyilkosnak, és hogy a bűnös megfizet tetteiért. A hat barát újbóli találkozásukkor kénytelen szembenézni annak az éjszakának az eseményeivel, amikor Heather meghalt, ahogy a sokévnyi titokkal is, melyek elhallgatásáért bármire képesek lettek volna.

Ashley Winstead, amerikai írónő két idősíkon játszódó, rejtélyes és hátborzongató thrillere a barátság, a szerelem, a megszállottság és az ambíció sötét oldalát mutatja be magával ragadó stílusban.

"Letehetetlen és szórakoztató thriller." - Texas Lifestyle Magazine
"Intrikával és botrányokkal teli könyv." - Booklist

Adatok
Kiadó
Álomgyár Kiadó
Szerző
Ashley Winstead
Kiadás éve
2022
Oldalszám
400
Kötés
puhakötés ragasztva
ISBN
9789635705146
Nyelv
magyar