TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

11 szülinap

11 szülinap
-27%
11 szülinap
11 szülinap
Bővebben
Raktáron :  4 db
2 299 Ft 
1 676 Ft
Kezdete: 2023.03.26   A készlet erejéig!
Részletek
Az első szülinapjukon megtanultak járni. Az ötödiken kézzel készített cserepekbe virágokat ültettek. A tizediken megtanulták, hogy vannak szavak, amiket nem lehet visszaszívni.
 
Amanda tizenegyedik születénapjának örömteli eseménynek kellene lennie. Ehelyett egy szúrós jelmezben díszeleg, amit az édesanyja választott ki neki.Mindeközben a város másik oldalán Amanda egykori legjobb barátja, Leo egy hatalmas buliban ugyancsak a szülinapját ünnepli, amin fellép egy hipnotizőr, egy sztárfocista, egy óriás sárkánygyík és egy rockbanda is. EZ ANNYIRA nem fair!
 
Amanda alig várja, hogy túlessen a szülinapján, és végre ne az a veszekedés járjon a fejében, ami odáig vezetett, hogy Leo és ő életükben először külön ünnepelnek. Ezzel csak egy probléma van: másnap újra kezdődik az egész nap.
 
A vidám és megható kaland során Amandának rá kell jönnie, hogyan lépjen tovább több értelemben is.
 
„A titokzatos erő, ami visszaforgatja az időt, végül kevésbé tűnik fontosnak, mint az az erő, amit Amanda talál meg saját magában.” – ALA Booklist
 
„Csodálatos! Tökéletes történet. A barátság egyértelműen nagyon fontos dolog az életben, és mindig törekedni kell rá, hogy önmagad maradj.” – Nikki
Adatok
Kiadó
Könyvmolyképző Kiadó
Szerző
Wendy Mass
Kiadás éve
2015
Oldalszám
224
Kötés
puhatáblás ragasztott
ISBN
9789633737026
Nyelv
magyar