TOP termékek

Kérdése van? Hívjon minket! +3618909816

Ügyfélszolgálatunk hétfőtől csütörtökig 8-14 óra között hívható.

101 lépés – Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért

101 lépés – Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért
-27%
101 lépés – Gyakorlatok lépésről lépésre a boldog és jól nevelt kutyáért
Raktáron :  71 db
5 490 Ft 
4 002 Ft
Kezdete: 2023.03.26   A készlet erejéig!
Részletek

Könyvünkben bemutatjuk azokat a POZITÍV NEVELÉSI MÓDSZEREKET, amelyek segítségével örömteli kapcsolatot alakíthatsz ki a kutyáddal, aki szívesen részt vesz ebben a folyamatban.
Tanítsd meg a kutyádnak az ALAPVETŐ PARANCSOKAT, mint az „ide hozzám”, a „helyedre” vagy az „engedd el”. Ismerd meg a leggyakrabban előforduló otthoni problémák kezelésének VALÓS TAKTIKÁIT, például úgy sétáljatok pórázon, hogy a kutya ne húzzon, ismerje a határait, amelyeket nem szabad átlépnie, vagy tartsa tiszteletben a gyerekeket és a többi kisállatot. A humánus ellenkondicionálás és a pozitív átirányítás módszereivel megtudhatod azt is, hogyan kell helyesen bánni a kutya FÉLELMÉVEL és AGRESSZIÓJÁVAL.
 
KYRA SUNDANCE világhírű kutyakiképző, show-műsorok kutyaidomárja és nemzetközileg elismert szerző. Milliós példányszámban megjelent könyvei könnyen követhető lépésekkel mutatják be a kutya nevelésének leghatékonyabb módszereit. Kyra filmműsorok kutyaszereplőinek hivatásos idomárja, a „Do More With Your Dog” szervezet és a „National Trick Dog Championships” vezérigazgatója, valamint a „National Dog Expo” elnöke.

Adatok
Kiadó
Gabo Kiadó
Szerző
Kyra Sundance
Kiadás éve
2017
Oldalszám
176
Kötés
kartonált
ISBN
9789634065159
Nyelv
magyar