Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Szendi Gábor: Napfényvitamin - Tények és tévhitek a D-vitaminról (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2018.01.30.) Ára: 2990 Ft

Előjegyezhető
Szendi Gábor: Napfényvitamin - Tények és tévhitek a D-vitaminról (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2018.01.30.) Ára: 2990 Ft

A modern ember tragédiája, hogy rohamosan távolodik attól az optimális életmódtól, amelyre az evolúció "tervezte". E folyamat egyik lényeges velejárója, hogy házakba és légkondicionált irodákba bújtunk a nap elől. Márpedig napozás és fény nélkül D-vitamin sem termelődik az emberi szervezetben, holott erre a speciális hormonra szervezetünk minden sejtjének nagy szüksége volna.

SZENDI GÁBOR könyvében rámutat: a civilizált világ nagyvárosokba koncentrálódott népessége folyamatos D-vitamin-hiányban szenved, és ez az egyik fő oka a rák, az autoimmun betegségek, a légúti és idegrendszeri megbetegedések, valamint számos más civilizációs betegség rohamos terjedésének. Szendi összefoglalja mindazt, amit a haladó szellemű tudomány eddig megismert a napfény, a D-vitamin és a civilizációs betegségek kapcsolatáról. Rámutat arra, hogy az ember az evolúció során évmilliókig a napon élt, ezért szervezete igen magas D-vitamin-szinthez alkalmazkodott. 

A szerző állítja: az egészség megfelelő életmód, nem pedig megfelelő orvosi kezelés kérdése. A nyugati orvoslás csak árral szemben úszik, amikor arra törekszik, hogy némileg javítson a népesség egyre romló egészségi állapotán, miközben - tudomást sem véve a kutatás utóbbi harminc évének eredményeiről - a D-vitamin túladagolásával riogat, és óva int a napozástól. Ne feledjük azonban: vitaminhiányt csak vitaminbevitellel lehet megszüntetni. 

Az egészség bármennyit megér - szokták mondani. Ehhez képest a napfény ingyen van, a D-vitamin pedig filléres tétel. Ám amíg erre nem ébred rá a hivatalos orvoslás, addig nem tehetünk mást, mint hogy a saját kezünkbe vesszük egészségünk védelmét. Ebben segít Szendi Gábor könyve, amely forradalmian új információkat nyújt minden egészségtudatos és gyógyulni vágyó embernek, leendő gyermeke egészségéért aggódó anyának.

 • Várható szállítási idő
  Előjegyezhető
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789634750222
  Kiadó
  Jaffa Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  280
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  Előjegyezhető    
  Tömeg
  340 g/db
Webáruház készítés