Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Patricia Joudry: Ikerlelkek - Miként találjuk meg igaz lelki társunkat (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2018.08.29.) Ára: 2249 Ft

Előjegyezhető
Patricia Joudry: Ikerlelkek - Miként találjuk meg igaz lelki társunkat (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2018.08.29.) Ára: 2249 Ft

Ez a lenyűgöző könyv egyfajta útmutató lelkünk másik felének felkutatásához. A szerző több mint 30 éve foglalkozik a témával, és most részletesen elmagyarázza, miként lehet felismerni lélektársunkat.

Milyen "jeleket" fedezhetünk fel, amikor találkozunk vele? 
Milyen életre számíthatunk mellette, milyen kihívások elé állíthat minket ez a különleges kapcsolat?

A kötet kiválóan leírja az ikerlelkek közti párkapcsolat természetét, és megmutatja az érem mindkét oldalát: a felszabadult, mennyei örömök lehetőségét, valamint azokat a konfliktusokat és akadályokat is, amelyek felmerülhetnek egy ilyen kapcsolatban.

"Napjaink leírhatatlanok. Most már egyre ritkábban vannak vitáink, és rájöttünk, miként kezeljük a dolgokat. A kapcsolatunk testi és szexuális oldala olyan, amit egyszerűen meg sem tudok fogalmazni. Sosem volt részem ehhez hasonlóban. Csupán az, ha a karjaimban tartom, vagy ha ő ölel át engem, mennyei érzés... mintha megrázna az univerzum!"

"Ez hihetetlen és fantasztikus. Teljes mértékben megérted a másikat. Meg sem tudom magyarázni, miket érzek. Ugyan sosem gondoltam azt, hogy ezt megérdemlem vagy megvilágosodtam, de most már mindennap köszönetet mondok Istennek, hogy megmutatta ezt a valóságot, és erőt adott ahhoz, hogy szembenézzek vele."

 • Várható szállítási idő
  Előjegyezhető
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635297771
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  200
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  Előjegyezhető    
  Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés