Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel 4. könyv

-25%
Neale Donald Walsch: Beszélgetések Istennel 4. könyv
Fő kategória >Ezoterika >Ezoterikus elméletek
3 290 Ft
Akció: 2 468 Ft2468
Kezdete: 2018.01.31   A készlet erejéig!

2016. augusztus 2-án éjjel Neale Donald Walsch egy új és teljesen váratlan párbeszéd kellős közepén találta magát Istennel, amelynek során egyszeriben két kérdés merült fel:
- Az emberi fajnak valóban felkínálták segítségüket egy Másik Dimenzióból származó Magasan Fejlett Lények?
- Az emberek tényleg úgy mozdíthatják előre saját egyéni fejlődésüket, ha felvállalják azt a közös küldetést, amelyben segítséget nyújtunk bolygónknak az előttünk álló kritikus időben? 

Mint a szerző megtudta, mindkét kérdésre "igen" a válasz! 
Amennyiben az emberi faj képes elsajátítani néhányat ama páratlan módszer közül, amelyeket e Magasan Fejlett Lények alkalmaznak az életben, lehetősége nyílik, hogy egy összehasonlíthatatlanul pozitívabb mederbe terelje a világtörténelem folyását. 

Ez az új kötet, amely ott veszi fel a fonalat, ahol a Beszélgetések Istennel sorozat 3. könyve végződött, teljes egészében beszámol a szerző legutóbbi párbeszédéről, meghökkentő kérést intéz minden Olvasóhoz, hogy járuljon hozzá emberi fajunk feleszméléséhez, és egyben lélegzetelállító kinyilatkoztatásokat tár elénk, amelyek hihetetlen mértékben kitágítják a személyes és kollektív jövőnkről alkotott képünket. Eme isteni párbeszédnek pontosan ez volt a célja! 

Ajánlom ezt a könyvet mindazoknak, akik belátják, hogy sem az Életük, sem világuk nem olyan csodálatos, amilyen lehetne, ám tisztában vannak vele, hogy igenis képesek vagyunk elérni ezt az eszményi állapotot - ha kellőképpen elhatározzuk magunkat. 

A szerzőről
NEALE DONALD WALSCH a Beszélgetések Istennel könyvsorozat szerzője, amely az Istenséggel folytatott párbeszédek élményéből fakad. A szerző Oregon államban él feleségével, Em Claire amerikai költőnővel, és a következő címen érhető el: cwgconnect.com.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789635297085
  Kiadó
  Édesvíz Kiadó
  Kiadás éve
  2017
  Oldalszám
  252
  Kötésmód
  kemény kötés
  Tömeg
  398 g/db
Webáruház készítés