Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Mary Robinette Kowal: Üvegbűbáj - Bűbájoló történet 2.

-50%
Mary Robinette Kowal: Üvegbűbáj - Bűbájoló történet 2.
3 299 Ft
Akció: 1 650 Ft
Kezdete: 2018.10.16   A készlet erejéig!

1815 - Miután Napóleont megfosztották trónjától és Elba szigetére száműzték, már a brit alattvalóknak is biztonságos a kontinensre utazniuk. A friss házas Jane és Vincent elfogadja a férfi régi barátjának és kollégájának meghívását. Monsieur Chastainnél és családjánál szállnak meg a festői belga kisvárosban, Binchében.
Miközben a két férfi az új bűbájolási technikákkal ismerteti meg egymást, Jane csak elméletben fejlesztheti tovább legújabb ötletét, mert állapota egy ideig nem teszi lehetővé, hogy tényleges bűbájolást végezzen. Pedig mielőbb szeretné kipróbálni, lehetséges-e üvegbe zárni, s ily módon raktározni és szállítani a bűbájt.
A kellemesen csordogáló napok nyugalmát riasztó hír zavarja meg: Napóleon visszatért! Partra szállt Franciaországban, és már Belgium felé tart. Vincent azonnal haza akarja küldeni a feleségét, azt viszont nem hajlandó elárulni, hogy ő miért akar mindenáron maradni. Ám Jane-nek hamarosan nem csak amiatt kell aggódnia, hogy kettejük között megrendült a bizalom: francia katonák szállják meg a házat, és elhurcolják Vincentet.

"Végy egy csipetnyi Büszkeség és balítéletet, adj hozzá némi mágiát, és máris megkapod Mary Robinette Kowal elbűvölő történetét." - The Booklist 

2012-ben a Nebula-díj jelöltlistáján legjobb regény kategóriában!

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789636354848
  Kiadó
  I.P.C. Könyvek
  Kiadás éve
  2014
  Oldalszám
  432
  Kötésmód
  puha kötés
  Tömeg
  380 g/db
Webáruház készítés