Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Joe Abercrombie: Half a War - A hercegnő (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2018.01.22.) Ára: 2760 Ft

Előjegyezhető
Joe Abercrombie: Half a War - A hercegnő (Előjegyezhető, várható megjelenés: 2018.01.22.) Ára: 2760 Ft

Skara hercegnő országa és benne minden, amit szeretett, a szeme láttára lett vérré és hamuvá. A trónörökös nem menekített onnan mást, csak a szavait, amelyekből azonban - megfelelően használva - a kardnál is veszélyesebb fegyver válhat. Ügyesen kell forgatnia őket, legyőznie félelmeit és élesre köszörülni elméjét, ha vissza akarja szerezni örökségét. 
Az agyafúrt Yarvi atya hosszú utat járt be, míg nyomorék rabszolgából a király minisztere lett. Sok szövetségest szerzett, de sok ellenséget is. Majd szemben találta magát a legnagyobb hadsereggel, amit a hátán hordott a föld, mióta az elfek háborúba indultak az istenek ellen. Az ellenséges erőket vezető ember pedig nem imád istent, csak magát a Halált. 
Van, aki harcra és hősi halálra született, mint Tüske, a harcos és Raith, a fegyverhordozó, másoknak viszont a fényben lenne a helyük, mint a kovács Brandnek és a fafaragó Kollnak. De amikor Háború Anya kitárja acél szárnyait, az egész Szilánkos-tenger éjbe borul, és a sötét ellen néha csak sötétséggel lehet felvenni a harcot. 

"Mint a Trónok harca egy adrenalinlöket után. Ez a regény egyetlen eszeveszett csatakiáltás." - Daily Mail

 • Várható szállítási idő
  Előjegyezhető
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9789632937151
  Kiadó
  Athenaeum Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  496
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  Előjegyezhető    
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés