Új jelszó kérése
Új jelszó kérése
Hírlevél
TOP termékek
Fizetési megoldás
Termék részletek


Fürdők és fürdőhelyek az Alföldön

-25%
ÚJ
Fürdők és fürdőhelyek az Alföldön
4 200 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2018.11.13   A készlet erejéig!

A Hazai úti célok turisztikai könyvsorozat részeként a Magyarország fürdőit és fürdőhelyeit bemutató sorozat harmadik kötete a Fürdők és fürdőhelyek az Alföldön című.
Az Alföld hatalmas területén nyolcvan fölött van a nagyon különböző színvonalon működő fürdők száma. Könyvünk 70 fürdővel foglalkozik, vagyis majdnem az összes gyógy-, termál- és wellness fürdő leírása benne van a kötetben, tehát azé a kis fürdőé is, amely rendelkezik legalább egy termálvizes medencével. Azok maradtak csupán ki, amelyek valamilyen okból nem óhajtottak a szélesebb nyilvánosság előtt megjelenni (átalakítás előtt/alatt állnak, bizonytalan a jövőbeli működésük, rossz állapotban vannak, stb.)
Ha valaki néhány napra, esetleg hosszabb időre keresi fel fürdőinket, a kellemes fürdőzés mellett nyilvánvalóan felmerül benne az igény, hogy megismerkedjen a településsel, illetve annak turisztikai szempontból érdekes látnivalóival. Könyvünk ehhez is segítséget nyújt, rövid település történetet közlünk, valamint az alapvető információkat a legfontosabb turisztikai látnivalókról.

 • Várható szállítási idő
  1-3 munkanap
  Nyelv
  magyar
  ISBN
  9786155725135
  Kiadó
  B.K.L. Kiadó
  Kiadás éve
  2018
  Oldalszám
  256
  Kötésmód
  puha kötés
  Státusz
  ÚJ    
  Tömeg
  500 g/db
Webáruház készítés